2019. július 4., csütörtök

Kisképző nyílt nap

Práter utcai proletárházban tanultam szaktanároktól. Bár elsősorban a középiskolás felvételi iránt érdeklődőknek szól az esemény, mindenkit szeretettel várunk! Idén is nyílt nap a kisképzőben ! Itt lehet előzetesen regisztrálni:.


Témák: A nyílt napon tartandó, a szülők által működtetet büfé megszervezése. Iskolánkban az érettségi utáni, képző- és iparművészeti szakképesítésre felkészítő oktatás, valamint OKJ felnőttképzések a. Csak egy kis rúzs, és indulhat a nap! A tavaszi szünet alatt az iskola zárva tart, az ügyintézés szünetel. Képző- és Iparművészeti Szakgimnázium és Kollégium. Az egészségnapot alkalommal, egymást követő félévekben.


A Piarista Gimnázium megnyitja kapuit, vendégeket fogad. Helyszín: Piarista Gimnázium . Gyere el nyílt napunkra és kérdezz leendő oktatóidtól, hallgatótársaidtól! Ismerd meg leendő Egyetemed! Sajnos egyéb rendezvény miatt el kell halasztanunk a fórum időpontját.


Nyílt napok az Edutus Egyetemen! Ezt az eseményt nagyon fontosnak tartjuk, így egy . Ha február, akkor nyílt nap ! Régi Zeneakadémián, a tanszék termeiben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések