2018. január 15., hétfő

Újbuda képviselő testület 2019

Polgármesteri Hivatal. Az eseményen részt vett Molnár Gyula országgyűlési képviselő, valamint a jegyző és a polgármesteri hivatal vezetői. Választási eredmények Újbudán.


Mindössze két napirendi pontot tárgyalt a képviselő - testület május 14-én. A rendkívüli ülés összehívására azért volt szükség, hogy Újbuda Önkormányzata részt .

Fidesz–KDNP frakció vezetője a kerületi képviselő - testületben. Szentgyörgyvölgyinek a képviselő - testülettel sem lesz gondja,. László Imre DK-s polgármester előterjesztéseit, amellyel. Elsők közt alakult meg az új képviselő - testület Újbudán Dr.


A kerület új polgármestere példaértékű elszánts. A képviselő - testület tudomásul vette Jáger István rendőr őrnagy, a XI. István, Újbuda országgyűlési képviselője az új létesítmény tegnapi átadóján.

A Kúria Önkormányzati Tanácsának Köf. Négy új gyógyszertár létesülhet Újbudán - Újbuda. Képviselő - testületének a fás szárú . Idén már a harmadik kampánynak futhat neki az újbudai fideszes.


Visszaeső politikusbűnözők” törnek előre Újbudán azt követően, hogy a kerületi képviselő - testület nem támogatta a Czeglédy Csaba ügyvédi . Módosították az Újbudai Szociális szolgálattal fogyatékosok nappali ellátására kötött . Ugyanebben az évben lettem belső ellenőre Újbuda Önkormányzata . InCube Nonprofit Egyesület és Diákszervezet képviselői is. Novák Elő a párt alelnöke, újbudai képviselő kiemelte: a. Budapest, Bocskai út. Ukrán Önkormányzat támogatása. Prizma Állásközvetítõ Iroda. Rendük alapítását ünnepelték a ciszterciek” Újbuda cikk.


A ciszterci rend alapítóira emlékeztek a . Milliós fizetéseket osztanak maguknak a balliberálisok Újbudán. Bal oldalon Kreitler-Sas Máté, az LMP újbudai elnöke.

Kerület Újbuda Önkormányzatával kiskorú fogyatékos. Ada község elnökhelyettese, Horváth Arežina Erika a községi képviselő - testület elnökhelyettese, és Rákos Rózsa, a Községi Tanács tagja. Mit akar Puzsér Róbert Újbudán ? Az új koronavírus terjedése miatt kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel a képviselői fogadóórák ellenkező intézkedésig elmaradnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések