2018. január 16., kedd

Lépcsővédő szőnyeg diego

SALAG FLEX BOARD PVC ívre hajlítható . Indító- és végzáró profil. BURKOLATVÁLTÓ - SZINTKIEGYENLÍTŐ PROFIL A VI-multiplex egy öntapadós élvédő profil, amely 7-mm szintkülönbséget képes lefedni. Burkolatváltó profil - alátét.


Szintkiegyenlítés : 0-mm. Alapanyaga: alumínium.

Lábazati szegély profilok. Hidegburkolatváltó T profil , keskeny, 13mm. Kültéri és beltéri felületek szintkülönbségeinek áthidalására. Pozitív élvédő profil. Negatív élvédő profil.


Rögzítés módja: Öntapadós. Alumínium burkolatváltó padlóprofil 8cm széles és 270cm . Tekintse meg a ParkettaTechnika webshop kínálatában széles szín- és méretválasztékban elérhető burkolatváltó profilokat!

PVC profilok , amiket főleg az íves megoldás esetén lehet alkalmazni. A burkolatváltó profilok különböző burkolati anyagokat csatlakoztatnak össze függetlenül attól, hogy azok magassága azonos vagy eltérő. Az átmeneti profilokhoz hasonlóan a PROBAU szintkiegyenlítő - profil is tágulási fugákat hidal át tartósan két, . Küszöböknél is használhatjuk ebben az esetben, de akár a küszöböt helyettesítheti is a burkolatváltó profil. Ahogy a neve is mondja, két burkolat érintkezésénél, . A szintkiegyenlítő profil feladata, hogy a különböző magasságú burkolatokat úgy elválassza, hogy szép is legyen és ne is botoljunk el benne.


T-alakú profil , ragasztva (öntapadós) vagy dübelezve rögzíthető. Azonos szintben lévő burkolatok közti dilatáció áthidalására . Egy helyiségen belül is használhatjuk, . Flex Board hajlítható burkolatváltó profilok - termék. Lakberendezés trendMagazinban, válogatott burkolatváltó profil tippek, ötletek, fotók és . Lakossági felhasználásra . Rendezési mód: - Válasszon, Terméknév, Ár, Legújabb termékek.


Csökkenő rendezés, Növekvő rendezés. This feature is not available right now. Please try again later. Woodstep laminált padló.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések