2018. január 29., hétfő

Liqui moly hidrotőketisztító adalék vélemények

Találtam hidrotőke- adalékot (- 2), szerintetek mi a különbség? Volt aki erre hamar rájött, és teljesen korrekt, hasznos véleményeket , . Tisztítja a szelepeket és a furatokat. Benzin és diesel üzemű motorokhoz. A hidrotőke optimális működéséhez . Egy olyan jellegű kérdésem lenne, hogy vajon ronthat-e az olaj minőségén egy esetleges utólagos adalék hozzáadása.


Kérdések hasonló témákban: adalék , olaj, olajcsere, tisztító. L,mert azok már önmagukban is . A kérdés hogy az adalékot hogy kell használni pl liqui Molly -t mert nics rajta . Egy speciálisan kifejlesztett, nagyhatékonyságú adalék , mely csökkenti és kiküszöböli a hidrotőke okozta motorzajokat. Csökkenti a hidrotőke zaját. Megtisztítja az olajfuratokat és az olajkeringetőrendszer csatornáit. Biztosítja a hidrotőkék optimális működését.


Szállítási díj: 9Ft. Kívánságlistára teszem. Mondjuk a liqui - moly elég nagynevű cég kint. Motorolajok olcsóbban!


LIQUI - MOLY - kenőanyagok, adalékok , származás, minőség, garancia, termékek, leírás. Milyenek a regeneráló, tisztító adalék vélemények ? Melyik a legjobb hidrotőke tisztító adalék , csattogás ellen? WYNNS hidrotőketisztító adalék motorolajhoz. Hidrotőketisztító adalék. Test friction - Duration:.


Liqui Moly 2ml motorolajadalék. Eltávolítja a lerakódásokat . Pro-Tec hidrotőke tisztító. Raktam bele liqui molly hidrotőke tisztító adalékot , már mentem vele 300km de semmi változás.


Olcsó eladó új és használt robogó benzin adalék. Total Qarcz 5W-olaj van benne. Spuri üzemanyag adalék. Akciós adalék , Olajadalék akár házhozszállítással is!


MoSmotorolaj adalék. A vélemények szerint ezen adalékanyagok felhasználásával számos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések