2018. január 18., csütörtök

Nkm ügyfélszolgálat

Az alábbi videóval nyújtunk segítséget Önnek az online ügyfélszolgálati regisztráció megkönnyítéséhez: . Amennyiben nem az online ügyintézést választja, telefonos ügyfélszolgálatunk az alábbi elérhetőségen fogadja hívását. Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy április. Dunántúl és Dél-Magyarország hat . A Laurus Irodaházban.


Elhelyezkedés: harmadik emelet.

Nyitva tartás: Hétfő-Kedd: 8-óráig. Abaújszántó Jászai tér 21. Személyes ügyfélszolgálati irodáink további rendelkezésig zárva tartanak az új típusú koronavírus további terjedésének . A térképen megjelölt városokra kattintva megjelenik az adott . Nemzeti Közművek Áramszolgáltató Zrt. Telefonos ügyfélszolgálat.


Köszöntjük az energia világában! NKM Áramszolgáltató Zrt. Ezt követően Ön igénybe tudja venni online ügyfélszolgálatunk összes szolgáltatását, bejelentkeznie azonban csak a számla- és szerződéses adatok .

Tevékenységi kör: gázszolgáltatás. A weboldal használata során az adatkezelési tájékoztatónak megfelelően kezeljük adatait. Az oldalt csak regisztrált felhasználók használhatják.


Főoldal Ügyfélszolgálat. A hatékony és gyors ügyintézés érdekében Társaságunkhoz beérkező leggyakoribb kérdések alapján az alábbi . Kelet-pesti ügyfélszolgálat. Központi ügyfélszolgálati irodája. Felhívjuk figyelmüket, hogy ügyfélszolgálati irodáinkban csak.


Pénteken nincs ügyfélszolgálat ). János Pál pápa tér 20. Vízmérőállás bejelentése Jelentse be . Az ügyfélszolgálati irodáink, valamint telefonos ügyfélszolgálatunk az intézkedés visszavonásáig ZÁRVA tartanak. A gázszolgáltató békéscsabai ügyfélszolgálata a Kétegyházi útról a Mednyánszky utca 17. Tudomással bírok arról, hogy hozzájárulásomat a FŐGÁZ ügyfélszolgálati elérhetőségein bármikor, ingyenesen, korlátozás nélkül visszavonhatom, annak.


CíSzege Kossuth Lajos sugárút 68. Amennyiben Ön még nem regisztrált felhasználója internetes portálunknak kérjük regisztráljon !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések