2018. január 11., csütörtök

Sony xperia xz1 teszt

Bevezető Annak rendje és módja szerint egy év után megérkezett a korábbi csúcsmobil Xperia XZ frissített változata, ami inkább egy kisebb . Amíg a többi nagy telefongyártó dupla kamerás, keret nélküli telefonokkal érkezik , addig a Sony nem hajlandó letérni az általa szabott. Adatlapok, tesztek , hírek, felhasználói tapasztalatok. Eljutott hozzánk a Sony két friss csúcsmodellje, az Xperia XZés a XZCompact. Mindkét készülék remek képességekkel bír papíron, de a . A Sony Berlinben debütáló csúcsmodellje hardveres téren nem hagy kívánnivalót maga után.


Sony Xperia XZés XZCompact teszt - Techlabor techlabor. Mobiltelefon kereső, cikkek, tesztek , boltok, szervizek és apróhirdetések. Az összes mobiltelefon szolgáltató ajánlata egy helyen! Az információ mindenkié!


Célunk, hogy az egyre gyorsabban fejlődő technológiákkal, mobiletelefonokkal, mindenféle . Szerző: Szakos Péter. Xiaomi Coclean mini porszívó teszt – Autóba és otthonra is ideális! Címkék: sony ericsson xperia active eladó, Sony Ericsson Xperia Active teszt , . Lehet nézegetni teszteket , semmivel sem gyorsabb, mint a konkurencia. A sony xperia xzcompact a specifikációi alapján jó telefon. Announced Features 4. IPS LCD display, Snapdragon 8chipset, MP primary camera, MP . A Sony is halad a korral, így az XZ-féle 16:9-es colos kijelző az XZesetében átadta a. Telefontok, kijelzővédő üveg, töltőkábel, autós tartó, és még sok más kiegészítő.


A Sony kihagyta az Xperia XZés XZCompakt készülékeket a nagy frissítésből, de ezt nem viselik jól a felhasználók. Kialakítás, Érintőképernyős. SIM kártya típusa, nano-SIM. Erről is készítek majd videókat és teszt fotókat.


Nálam Sony XZCompacton sajnos csak az utóbbi működik hibátlanul, pedig az . Nálunk egy sima usb-jack adapterrel járt a tesztkészülék. XZ Premium (és az XZmeg az XZs), és a lencse rekesze . Merülj el a Sony technológiák kínálta szórakozás káprázatos világában. A LEGÚJABB OKOSTELEFONOK. Képzeletet felülmúló élmények.


Sebességre találták ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések