2018. január 22., hétfő

Corvinus könyvtár adatbázis

Javasoljuk, hogy olvassa el az adatbázisokat bemutató segédleteinket, illetve jelentkezzen az adatbázisok használatát bemutató tréningjeinkre! Hivatkozáskereső adatbázisok. Két adatbázissal rendelkezik a könyvtár , melyek legfőbb funkciója a hivatkozások felderítése: Scopus és Web of Science. Számos más adatbázisban hozzáférhetetlen folyóiratot tartalmaz.


Corvinus könyvtár adatbázis

A folyóiratgyűjtemény a. Belépés az adatbázisba, az egyetem és a könyvtár területéről. Megszűnik az EBSCO adatbázisokhoz való hozzáférés. Sajnálattal értesítjük olvasóinkat, hogy az EISZ program . Corvinus Egyetem, FREE, FT, Közgazdaságtudomány, Repozitórium.


Honlapunkról most is elérhetők az előfizetett adatbázisok , folyóirat- és e-könyvcsomagok: . Online szakirodalmi források tréning. BME OMIKK Publikációs adatbázis , az ELTE Digitális Intézményi Tudástár, stb. Minden könyvtár számára létfontosságú a szolgáltatáspolitika folyamatos. Az új adatbázisok bekapcsolása a könyvtár saját EDS-. A kihelyezett óra középpontjában a BCE EK által szolgáltatott adatbázisok álltak.


Szolgáltatott adatbázisok a könyvtár honlapján. Szakirodalmi adatbázisok használati adatai. Keresés az adatbázisban. Szerző, Intézmény, Témakör. Az alábbi oldal a magyar nyelvű elektronikus könyvtárak listáját tartalmazza.


Könyvtár és Információs Központ . Tematikus adatbázisok. Egyetemi ( a könyvtár által gondozott) adatbázisok , repozitóriumok évi mutatói 3. Tartalomjegyzék A év fon. A sport és határterületei szakirodalmának keresése könyvtári katalógusokban. Az Országos Dokumentumellátási Rendszer új könyvtáradatbázisának ,. MATARKA, MOKKA, NDA valamint egyetemi digitális archívumok: Corvinus , DEA) Találatai . Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő . Erasmus Hallgatók Hálózatának Egyesülete (ESN Corvinus ). Az felirattal jelölt adatbázisok otthonról EduID . Adatbázis : DOAJ – Directory of Open Access Journal).


Corvinus könyvtár adatbázis

A keresőrendszer segítségével a könyvtár által előfizetett legtöbb online adatbázis és folyóirat egy felületen válik kereshetővé. A pontos listát, hogy mi kereshető . Megjelent a módosított Nat, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések