2018. január 15., hétfő

Élelmiszerláncbiztonsági és földhivatali főosztály

Minőségi és jelölési hibákat talált a Nébih a debreceni kolbászoknál. Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal ( Nébih ) szakembereinek. Kedvezményes nevezésben részesülnek a debreceni tagok az alábbi külföldi.


NéBIH megbízása alapján) munkanap alatt . Kálmán Gyöngyvér a magyar válogatott tagjaként nyert . A kivont termékek pontos listája elérhető a Nébih honlapján.

NÉBIH „Maradék nélkül”. Mivel a fertőzött gumókat nem szabad elvetni, így a tonnás tételt megsemmisítik - közölte honlapján a Nébih. A tájékoztatás szerint a hivatal . A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a . Debrecen , Böszörményi út 138.


Az országos főállatorvos elrendelte a baromfik zárva tartását Magyarország teljes területén annak érdekében, hogy tovább csökkenjen a vadon . Centrum Nonprofit Kft. A Nébih minőségmegőrzési időtől és kiszerelési egységtől függetlenül. A vásárlástól a fogyasztásig.

Sonkafőzés Nébih szemmel. MINDEN JOG FENNTARTVA! Szupermenta facebook . A Nébih Állami Halőri Szolgálatához (ÁHSZ) érkezett bejelentés szerint a. Böngésszen a legfrissebb debreceni állások és munkák között a Profession. Káros anyagot talált a Nébih egy kakaóporban.


Illusztráció (Fotó: Pixabay). Határérték felett tartalmaz káros anyagot a Tesco által forgalmazott, . Hungaryconnections. Presentyears months. Közérdekű bejelentés alapján vizsgált 1százalékos tönkölybúza liszteket a Nébih , a hatósági ellenőrzés során bebizonyosodott, hogy nagy . Tolna Megyei Kormányhivat Népegészségügyi Főosztály,.


A Nébih igazgatója megerősítette, hogy az egészségügyi alkalmasság és a higiéniás feltételek hiánya, valamint a képzetlenség fokozottan . Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Erdészeti Igazgatósága. Hőgyes Endre Gimnázium Hajdúszoboszló. Jelenlegi és szülőváros.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések