2019. október 15., kedd

Petra név jelentése

Petra betűs női név. Naptári napok: Október 2. Név jelentése : kőszikla. A név jelentése :kőszikla. Három fiú- és három lánynév leírását olvashatod. Jelentése kőszikla, amiből már egyértelműen érezhető, hogy a név.


Ha gyermekünknek ezt a keresztnevet szeretnénk adni, akkor ezt minden probléma nélkül megtehetjük . Minden élethelyzetben a céltudatos gondolkodás vezérli. A Pandóra görög mitológiai eredetű női név , jelentése : mindennel megajándékozott. Ajánlott névnap: Június 01. Legyél az első az ismerőseid közül, . A Péter férfinév párja. Cecília, Marcella és Sejla nevek önállósult indoeurópai becézőjéből.


AMÁLIA Az Amal kezdetű germán női nevek , főleg az Amalberga önállósult becéző rövidüléséből. PETRA Két név egybeesése. Latin eredetű női keresztnév, a Péter férfinév párja.


Sajnos, a lista nem teljes, ha majd lesz időm,. Különleges, nem hétköznapi személyiségű e név viselője. Eredete : A héber Eleazár név görög rövidüléséből, illetve ennek a latin. A nevek eredete és jelentése is szerfölött érdekli a közönséget.


Szent Péter, az első pápa. A görög szó jelentése : kőszikla. Glosz név legpopulárisabb keresztnevek. Az görög kultúrából származik. Névnapi képeslap cseresznyevirág TK.


Oszd meg ezt a bejegyzést, köszöntsd Tudatkulcs. A tökéletes szám, az egység szimbóluma. Az 1-es jegyében született ember határozott, kreatív, egyszerű és mégis nagyon összetett.


A nevek elemeinek a közszói jelentése következtében némelyiknek részleges. Mit is jelent a wingwave? A Blasio (és így a Balázs) név eredete , jelentése máig megfejtetlen maradt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések