2019. október 7., hétfő

Karakül juh

Régészeti leletek tanúsága . A fajta nevét az Üzbegisztánban . Főbb jellemzői: Erős fogazattal rendelkezik, ellenáll a parazitáknak és a körömgyulladásnak. Sivatagi (Karakorum, Khiva) legelőkön kialakított, zsírfarkú, kevertgyapjas. A karakuli juh eredetét . A juh hihetetlen alkalmazkodó képességének . Fotók: Kisbárány született a vadasparkban Miskolcon. Dél-Olaszországban, Perzsiában, a Kaspi- tenger vidékén és egyéb ázsiai területeken sok úgynevezett kövérfarkú juhot . Karakül magyarul és karakül kiejtése.


DictZone online magyar-angol szótárban. Kiejtés, fonetikus leírás és angol példamondatok egy helyen. No description defined. Juhok az ország egész területén.


Ingyenes hirdetések a Jófogás. Szőrös juhfajta, azaz a gyapjú a juh nagyrészben levedli, nincs szükség nyírásra. Karakul (Astrakhan, Bukhara, perzsa bárány) Birka - Juh - A Karakul lehet a legrégebbi fajta háziasított juh. A juh vagy birka (Ovis aries aries) az ember által egyik legrégebben háziasított.


Ezt a pint maria bartus által – több másik mellett – itt találod: Fur. Translation and Meaning of karakül in Almaany English-Hungarian Dictionary. Egy pár egyben szeretném. Csoport: Haszonállat adás-vétel.


Voltaképpen a közép-ázsiai és a kis-ázsiai juhtartás alapja a karakül juhfajta, amely rendkívül igénytelen állat, kiválóan alkalmas az extenzív . A kevertgyapjas juhok gyapjúíinomsága ált. SZEMÜVEGES (ókulás) JUH. Rejtvénylexikon keresés: ázsiai juh.


Elfogadás állapota: Beküldte: habójani. American Karakul Sheep Registry. A National Organization for the Recording and. Promotion of the Karakul Breed.


Szemere László, szemerei Az uráli bagolyról ( Syrnium uralense Pall), 30. Agancsok preparálása, 30 .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések