2019. október 7., hétfő

Olajteknő tömítő paszta unix

Fbs tőmítő paszta ml. Külső raktárunkban, órán . Felhasználható olajteknők , szelepfedelek, váltóház. Paszták, ZSÍROK, SPRAY-K, PASZTÁK, SZEMÉLYAUTÓ TERMÉKEK, Szervizcsomag, Olajszűrő, levegőszűrő, fékbetét, féktárcsa, gázolajszűrő, Total, Castrol, . Olcsó eladó új és használt unix kipufogó paszta.

Akciós paszta, Rézpaszta akár házhozszállítással is! Tömít, tömítő és tömitő paszta. Szilikon tömítőpaszta fekete felülettömítő, oxim, olajálló, fekete 80ml.


Hogyan tudom otthon megoldani, ha nem gumi tömitést használok, hanem. Kipufogó paszta UNIX - Autó - motor szerszámok, szerelés - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal,. Unix_CikkekLista_Form unixautodiely.


Olajteknőhöz 70ml Anyag: Szilikon, Vegyi tulajdonságok: nem oldószer tartalmú, tartósan rugalmas, kikeményedo, Szín: antracit, Kötési mód: . Pro Seal oldható csavarrögzítő - menetrögzítő.

UNIX -ban nincs valami occó, ami pont idevaló? Autónál az olajteknô tömítésére használják, illetve szelepfedél tömítéshez. Kipufogó tömítô paszta hôre keményedig, nagyon merev lesz ha megszárad. Unix , vagy Bárdi Autóban lehet kapni! Pl Golf 4-en olajteknő tömítéshez ezt vettem.


Szelepszár szimmering. Eladó használt és új paszta hirdetések Pest megye területéről - 15. Olajszűrőház aljából induló olajteknő felett motorblokkba bemenő gumicső cseréje. Kép és leírás megnyitása - == Bosal kipufogó tömítő paszta cement keménységűre . Unix webshopban, és dobtam egy hátast.


Ha jól láttam a leírásban anno, csak az olajteknő környékén történt . Csomó embertől látom, hogy csak bárdi meg unix. D-ben vákuumpumpa tömítést kellene cserélnem. Kicsit szopó volt, mert mint kiderült tömítés nem volt alatta csak paszta (maradvány). Nyugodtan hsználható a tömitöpaszta , persze csak ésszel. Nézegettem árakat, 1L-re vetítve.


Csak ne lepödj meg ha egy tubus paszta lesz a csomagba.

Alfa nem használ olajteknő - tömítést. Amikor a 156ról levettük nekem se volt alatta tömítés , de unix hoz hozzá, ahogy 166hoz is. A Bárdinál és a Unixnál is kétféle tömítés van és nem egyformák. A G13BA motorra van olajteknő tömítés vagy csak paszta ?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések