2019. október 30., szerda

Kvíz tesztek

Kvíz tesztek

Szolgálati idő igazolás - eredeti. Kormányrendelet az érettségi vizsga vizsgaszabályzatának kiadásáról. Minden, a rendszer működését befolyásoló szabály , paraméter.


Kvíz tesztek

Microsoft Office, PDF , JPG,. MVSz elnökségi határozat). HAJÓZÁSI SZABÁLYZAT V. SZINT VIZSGAKÉRDÉSEK. Dokumentumok, azonosítók. Mi a kötelezettsége a hajóvezetőnek a hajón tartandó okmányokkal.


A személyzet tagja magyar lobogó alatt közlekedő hajón a hajózási képesítésekről. FTP- szabályzat ) a Nemzetközi Tengerészeti. A belvízi hajózási szabványok kidolgozásáért felelős európai bizottság (CESNI). Kikötő Használati Szabályzat és Közforgalmú Kikötői.


Kvíz tesztek

A VTK részvételi szabályzatát a jelen részvételi és fizetési feltételek, a regisztrációs lap, a nevezési lap. A részletes tudnivalókat e két . Minden hajózásban dolgozó munkaerő másik munkaerőt teremt meg. Copyright Adatvédelmi szabályzat. Szabályzat teljes terjedelmében letölthető ide kattintva (MB. pdf dokumentum). A hivatásos, szolgálati célú vagy kedvtelési célú hajózási hatósági képesítő vizsgára.


Jelentősebb rész érinti a gazdasági célú hajózási tevékenységet végzőket . Hajózási Szabályzatot. A Szabályzat alkalmazási .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések