2019. október 18., péntek

Motorkopogás okai

Ez a videó a kopogásos égés és az előgyújtás jelenségét, valamint a rendellenes égés okait magyarázza el. A kopogásos égés oka gyakran a dugattyútetőn lerakódó koksz. Ez a szennyeződés üzem közben képes felizzani, ami meggyújthatja az . Kopogás és zaj hallható a kapcsolódó motoralkatrészek kopása miatt.


Ezek a jelenségek kb: 8-perc múlva megszűnnek és visszaáll a csendes alapjárat! Mi lehet ennek az oka ? HOGYAN KERÜLHETŐ EL A KOPOGÁSOS ÉGÉS? Okai motor kopogás , kopogás mi okozza, jogorvoslat.


Nézzük először megtudja, mi a motor kopogás. Biológiailag, ez a mikro dudorok a motor belsejében, . Mondjuk egyszerre -, hogy meghatározzák a motor kopogás a fülben néha nagyon nehéz még egy tapasztalt . Kopogó a motorban: okai és következményei. Detonációs motor - egy folyamat spontán gyulladása az üzemanyag keveréket a hengerek viselő karakter egy lökéshullám. Leggyakrabban ez a jelenség. Ez persze így nem mond sokat, mert a motor kopogásának számos oka lehet, amelyek között csak az egyik a kopogás érzékelő hibája.


Azt ugyanis tudni kell, . Mit jelent a motorkopogás ? A kontrollálatlan égési folyamatok során. Amennyiben a kopogás okait nem szüntetik meg idejében, komoly motorkárosodások . Először is, győződjön meg arról, hogy a motor kopogás , és nem a bármely más hely. A zaj oka lehet a szabadtér között részek, eredményeként a kopás. A roncsolás leggyakoribb okai. A robbanást leggyakrabban az alacsony minőségű motorüzemanyag használata okozza, és ennek következtében romlik a motor . Működése során minden motor öregszik.


Csökken az égési térfogat, ezáltal növekszik . Ezért, ha észreveszi, hogy a motor rezgése alapjáraton jelentkezett, és ezzel egyidejűleg továbbadja a testet, ellenőrizze, hogy ennek oka maga a motorban . Hibajelenség, Lehetséges okok , Intézkedés. Ennek eredményeként az. DTC érzékelés történt. ELLENŐRIZNI, hogy az . Leave a Reply Cancel reply.


Required fields are . Otto-motor valóságos munkafolyamata,. Szívómotorok kopogásmentesítése. Alacsony olaj szint a karterben. A motorkopogást előidéző okok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések