2019. október 7., hétfő

Juh eladó szabolcsszatmárbereg megyében

Eladó Juh etető rács! Nincs találat, a keresést a szomszédos régiókra is kiterjesztettük. Tenyészkosok - Dorper - eladók ! Mennyi a juh ára használtan?


A családi vállalkozás profilváltása miatt 2db anyajuh eladó. A nyájban található db törzskos és tartozik hozzá db kisbárány. Helyileg:Bács-Kiskun megye ,Tiszakécske. A minősítésű, egységes küllemű koscsoport eladó.


CíApaj pest- megye. Juhtelep külterület, amely része Pap község területének, amelynek. Megkérek mindenkit, hogy eladó szó helyet, új társat keres, új családot keres, költözne,. A juh - és kecskehús iránti keresletnövekedés olyan tempóban nő, amit csak a. Fotó: Horváth-Balogh Attila. Bretagne partjainál létezik sziget, ezek egyike Ouessant, vagy Ushant, innét ered ez a különleges juhfaj.


Békés megyei Mezőberényben. Szatmári szilvalekvár. A Magyar Juh - és Kecsketenyésztő Szövetség “Schandl József”. Megye : Csongrád megye. Település: Csanádpalota.


Juh - Könyv - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Jász-Nagykun-Szolnok - szoljon. Komárom-Esztergom - kemma. Hirdetést látták: 515.


Hazai születésű juh egyedeket, mielőtt elhagyják a születéskori gazdaságot, de legkésőbb hónapos korukig meg kell jelölni. A jelölés tényét a juh ENAR . Csanytelek - Negyven esztendeje tenyészt juhokat Sipka Ferenc, aki annak idején 20–jószággal kezdte. Ma már 2magyar merinóból áll . Arany fokozatú értékesítő.


Első sorban jó minőségű juhtejre , de ennek hiányában a szintén jó minőségű tehéntej is megteszi. Ha nem tudunk házi tejet vásárolni, akkor a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések