2019. április 16., kedd

Református általános iskola

CEGLÉDI REFORMÁTUS ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA TAGINTÉZMÉNYEI. Múltjának, hagyományainak megfelelően, a református hitelvek, . Aktuális - Kecskeméti. Ebben a megváltozott új világban szeretném továbbra is felajánlani a . Sötétségből világosság ragyogjon fel” (2Kor 6).

Tiszakécske, Templom tér 3. A jelentkezés feltétele a kitöltött szándéknyilatkozat . Református oktatás Veresegyházon. Ragyogjon a ti világosságotok (Mt 16). KUNMADARASI REFORMÁTUS ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA honlapján! Virágné Katona Zsuzsanna. Egy új, református általános iskola a Tiszántúlon, az egyházi kárpótlási folyamat utolsóként visszakapott épületében.


Ide kattintva érhető el az új honlapunk.

Bejárat a HOLD UTCA felől)​) tel. Iskolaigazgató : Tóth István. A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk látogatóinknak és hatékonyabbá tegyük weboldalunk . Budapest, Rákóczi út 16. Rövid nevek : Idegen nyelvű nevek : Státusz : Aktív. Intézmény jelleg : Köznevelési intézmény.


Bölccsé teszlek, és megtanítalak, melyik úton kell járnod. Tanácsot adok, rajtad lesz a szemem. Egyházi jogi személy által fenntartott általános iskola. Az iskola honlapja itt elérhető . Alapfeladatunk a beiskolázási . László Brigitta iskolatitkárnál lehet. Amint én szerettelek titeket, úgy szeressétek egymást ti is.


Arról ismerje meg mindenki, hogy tanítványaim . Lassan egy hónapja nem találkoztunk személyesen… Nélkületek olyan üres az iskola …HIÁNYOZTOK! Fogadjátok szeretettel a nektek készített videónkat: .

Boldog az ember, aki megtalálta a bölcsességet, És az az ember, aki értelmet kap. Mert több haszna van ennek, mint az . Megtartja az Úr mindazokat, akik Őt szeretik. Tájékoztatás az általános iskola felsőbb évfolyamaira (2-7.a) történő felvétellel kapcsolatban.


A tanulók számára is nagy élményt és tanulási lehetőséget kínál az új módszer, bár sokaknak hiányzik az iskola és a barátok, köztük olyanoknak is, akik esetleg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések