2019. április 18., csütörtök

Hortobágyi madárkórház

Hortobágyi madárkórház

Sérült madár bejelentése. Az intézmény az egész ország területéről, de főként a . Közhasznú, természetvédelmi tevékenységének célja. Déri János, az alapítvány vezetője korábban majdnem . Ezt követően visszaengedték őket társaikhoz a természetbe.


Hortobágyi madárkórház

Kokárdát kaptak a hortobágyi madárkórház gyógyult fehér gólyái március 15-én . Kapcsolódó cikkek, videók, képgalériák. A szabadságharcra emlékezve engedték szabadon a hortobágyi. Afrikából, és így a madárkórházban ápoltak is . Madarakat gyógyítunk. Visszaadjuk a természetnek, ami a természeté” – így szól a hortobágyi pusztadoktor szlogenje.


A közismert napilap online felülete még több képpel, nagyobb tartalommal. Ha elfáradtál a természetjárásban lehetőséged van a hortobágyi madárkórházat is . Kis híján elpusztult az a kutya, amit egy felforrósodott autóból mentettek ki szombaton a hortobágyi vásártéren. Már sokat olvastunk . A hősokktól összehányta a kocsit, magatehetetlen volt. Rá kellett törni az ablakot.


H Tisztítsuk meg a Vértest és a. K Tavaszi teljesítménytúra a. A madárkórház keretein belül működik a hortobágyi madárpark. A helyszínek között a vendégeket . Tevékenységi kör: Környezet- és . Madárkórház Alapítványt, ez volt az első és sokáig . Ilyet még a hortobágyi madárkórházban sem láttak. Elvileg márciusban kellett volna kikelnie a bagolyfiókának.


Hortobágyon Önkéntes felkészítő képzést tartott június 21-én a debreceni Hang-Kép Egyesület a hortobágyi Madárparkban. A foglalkozás alkalmával megismerkedhetnek a gyerekek a ragadozó madarakkal és a . Hortobágy faluba érve már messziről felhívja magára a figyelmet a nagy röpde, így.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések