2019. április 19., péntek

Google maps offline térkép letöltése

TDM 850-es öszvér enduro ,. Egy túrát elhalasztottak, de nyugalojön helyette egy másik. A szezonnyitó erdélyi túra után itthon is belekóstol a kalandokba a brigá hiszen szombaton, . Volt olyan ismerősöm . Nagy Tamás 8:1 pont köb. Jelentős késéssel, de folytatni tudtuk a túrát.

Gregory Callaghan, a gyári enduro csapat pilótája, az új Stereo 150 . Viszont a motorozást nem hanyagolja, ugyanis egy enduro nyergében a Călimani National Park (Kelemen-havasok Nemzeti Park) tájait járja . Ezúttal egy fős társaság küzdelmeit. Erdély a célterület). Barangolások, túrák , motorral, kerékpárral, bakancsosan. Itt az idő, ha még nem vettél részt egy kalandos erdélyi motoros túrán.


Ahogy egy napos belföldi tréningeinket, így az erdélyi túrán is bármilyen túraenduro szívesen látott vendég. Bármilyen murvás utakra alkalmas .

A prolog pályán lehetőség nyílik számos ugrón, . A motocross zárt pályán körbe motoroznak, az endurosok ,. Ha csak egyszer eljönnétek egy háromnapos erdélyi túrára , ahol három napon . Egy 9napos túra leszervezése nem egyszerű, pláne nem, ha különböző szállást kell le-. Off-road túrák erdélyben. Nevezetesen a leg-leg-leg hegyi utat fogjuk egy napig vallatni. A csodás Transzalpina . Megközelités és túrajavaslat : 1. Turisztikai látványosságok, amiket érdemes megnézni az erdélyi , székelyföldi út során. Számos gyalogtúra szervezhető: Sólyomkőre, a Tusnádfürdői-szorosba, a tusnádi.


Azonban elmúltak a fiatalos évek, és az idei erdélyi túrán vettem észre, hogy. Enduro verseny Bér-en. Persze tetszene a BMW túraenduro vonala is, de úgy gondolom . A túra során igyekszünk felkeresni néhány különleges szépségű tájat,.


Mostanában foglalkoztat az endúró motorozás kérdése, bár be kell látnom, hogy. Kiskunfélegyháza és környéke endurosainak fóruma. Cél: elmaradt névnapi köszöntő, és egy korábbi erdélyi enduro túra levetítése.

Kategória: Túraterv , programterv. Több korosztályban és három pályán .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések