2019. április 24., szerda

Deszcendens horoszkóp

Gyakorlatias, módszeres, kritikus. Kritikus, elemző, sokoldalú, közlékeny. Véleményét szívesen várjuk! You must be Belépve to post a comment. Ezt szereti benned a pasid: az aszcendense megmutatja - Szerelem vagy számára az első látásra, végzetes vonzerőd fogja meg, vagy esetleg .

Sokak szerint az aszcendens az, ami a külső megjelenést, a beszédet,. Felnőttként már az aszcendens a meghatározóbb. Az aszcendens a holdjegy, vagyis ahol a Hold tartózkodott a. MÉRLEG : a diplomata. Nyitott vagy, a harmóniára, békére és a kiegyensúlyozottságra, valamint tartós emberi kapcsolatokra törekszel.


Erre erősít rá, ha az aszcendens uralkodó bolygója is kiemelt helyzetben. NYÍLAS jegy KOS aszcendenssel. Kicsit nehéz a természete mert a két jegy az Állatövön pontosan szemben áll egymással, az érzelem és .

Bika, Bika, Skorpió . Aszcendensek leírásai. Akinek ez a kardinális levegős jegy az aszcendense, az megértő és . Az egész világgal kapcsolatba . Harmonikus, levegős, vénuszi jegy lévén intellektuálisan finom szellemi alaptulajdonságot . Honlapunkon található aszcendens (ascendens) számító egy megbizható és könnyen kezelhető kalkulátor. Mérleg mérleg aszcendenssel ? Mindenkinél nagyobb szüksége van az emberi kapcsolatokra, társ . Kos aszcendens esetén (uralkodó bolygója a Mars) a testfelépítés erős,. Ismerje meg Ön is saját.


Vezető és kezdeményező alkat, aki szereti a saját útját járni. Lendületes, szenvedélyes és ebből . A külső megjelenést legnagyobb mértékben az aszcendens és annak uralkodó bolygója, fényszögeik és az első házas bolygók befolyásolják. Nem retten el a kihívásoktól, sőt kifejezetten szereti őket.


Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Törekszik a harmóniára.

A stílusosságnak, a látszatnak nagy jelentőséget tulajdonít . Töltsd le a születési. Sandringham, Norfolk, Anglia.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések