2019. április 22., hétfő

Konyhavezető feor

Foglalkozások Egységes Osztályozási Rendszere ( FEOR –08). Elhelyezkedés a FEOR -ban. Betegápoló Csecsemő- és . Ebbe a körbe tartozik a foglalkozások egységes osztályozási rendszere ( FEOR ) is, ami a statisztikai célú felhasználáson . Egészségügyi alkalmassági vizsgálat: Diétás szakács. A diétás szakács a közétkeztetés területén, ide . Konyhafőnök, Konyhavezető.


A szakképesítés-ráépüléssel betölthető munkakör(ök). Vendéglátó tevékenységet folytató egység vezetője. A vizsgálat gyakoriságának oka. BEOSZTÁS: élelmezésvezető.


CEL: A tanulók és az alkalmazottak egészséges étkeztetésének zavartalan biztosítása, a. FEOR száma, FEOR megnevezése, Betölthető munkakör(ök). A részszakképesítéssel betölthető munkakör (ök). Profield Munkaero- kolcsonzo Kft. Feor száma, Feor megnevezése, Betölthető munkakörök.


Munkahelyi étkezde, étterem vezetője. A vendéglátás-turisztika szakmacsoporthoz tartozóan, további . A főzés időtartama alatt, mint konyhavezető , a szükséges műveletek . A FEOR -foglalkozásainak tartalmi leírása - ksh. Munkakör megnevezése: konyhavezető szakács.


Helyettesítés: - távolléte esetén a szakács helyettesíti. Munkavégzési felelősség és kötelezettség: Köteles. A munkakör megnevezése, ha lehet FEOR kóddal kiegészítve. Ennek egyeznie kell a munkaszerződésben lévő munkakörrel.


Forgácsoló szerszámgépek általános.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések