2019. április 11., csütörtök

Öntapadós matrica postaládára

Szendvics szerkezetű mm-es műanyag lemezen, hátoldalán öntapadós , könnyen. Gravírozott névtábla postaládára. Oldalunkon egy korábban legyártott nyomdaipari terméket mutatunk be. Házszám, név, cégnév, egyéb postaládára kerülő feliratok. A matricák több színben és méretben kérhetőek.


Egyedi igény esetén írj: . Használja termékei jelöléséhez, promóciós céljaihoz, vagy akár öntapadó poszterek nyomtatásához. Számtalan különböző színű, alapanyagú és méretű címke . Köszönöm az ötleteket előre is! Kérdések hasonló témákban: matrica , postaláda , vízhatlanság, szórólapot, reklámújságot . Saját névtábla készítés egyszerű varázsló segítségével ajtóra, asztalra, postaládára , csengőre. A gravírozott táblák patináns arany, ezüst, vagy hagyományos . A névtáblák további fajtái a postaláda - és csengőtáblák. Ezeket általában vékony műanyagokból készítjük vagy öntapadós fóliából.


Az utóbbit hordozóra rakjuk, . Reklámanyagot nem kérünk feliratú postaláda matrica. Lépcsőházakba és kültéri postaládára is alkalmas. Anyag: öntapadós matrica. Tájékoztatótáblák kategóriában. NEM KÉREK SZÓRÓLAPOT!


Aki kiteszi a matricát a postaládára , az évi kb. Ugye Ön is sokszor bosszankodott a postaládából kitüremkedő. Folyamatosan újítunk a vásárláskor választható ajándékok körén. Elérhető nálunk egy stop táblát ábrázoló postaláda matrica , mely a reklámanyagok bedobását . A fehérre festett postaládán éjjellátója fényében három, öntapadós matricaként.


A kívánt nevet írja be a megjegyzéshez. Jago Napelemes újságtartós postaláda házszám világítás rozsdamentes anyag. AA (ceruza elem méretű) Öntapados matrica : 1mm magas 3 . Ideális megoldás egyedi feliratok készítésére, postaládára , ajtóra a név. Az itt megtalálható mágneses- és öntapadós készletekkel jelezheted mindenkinek, hogy az anyagi helyzeted . Az öntapadós fólia felhasználási területe rendkívül széleskörű. Aktuális Udine postaláda ajánlatok az ÁrGép-en.


Hasonlítsa össze az árakat! A fekete felület matt fekete öntapadós tapéta, melyre hagyományos táblakrétával lehet írni,. Méretre vágható öntapadós tábla matrica a Dekoráció kategóriában - most 2.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések