2020. január 23., csütörtök

Vöröshagyma ültetése

Március 12-én borsóverseny indult a kertemben. Nagyon korai, nem túl magas bokrú, kifejtő borsó fajta. A kifejtőborsók jellemzője, hogy magjuk éretten sima, . Eredeti nevén Petit Provencal.


Hogyan vessük és gondozzuk a tavasszal ültetett zöldborsót?

Hogyan védjük a fagytól, és mi a különbség a különböző zöldborsó fajták között? A primőr borsót csak addig kell főzni, amíg a hőkezelés következtében. Unsubscribe from Bio Kertész? Virágzása korán, napra következik be, virág . A tetszetős hüvelytermésekkel rendelkező kifejtőborsó fajta igen elterjedt a . Csomag tartalma: db.


Korai, kifejtőborsó fajta. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!

Rajnai törpe kifejtő borsó. Gyártó: Rédei Kertimag. Hüvelye középzöld színű . Alacsony, tömött levélzetű kifejtőborsó. Többnyire párosvirágú.


Aéréscsoportú, korai kifejtő típusú borsófajta. BORSÓ RAJNAI TÖRPE KERTIMAG 5g. Rendelhető, készleten van. Webáruház Zöldség magvak. A borsó vagy a levélzöldségek (petrezselyem, sóska, spenót, salátafélék) nem kaphatók.


Kérdések hasonló témákban: ültetés, kert, borsó , vetés, vetemény, . A borsó az egyik legnagyobb mennyiségben termesztett zöldségfélénk. A frissen szedett házikerti zöldborsó íze a legfinomabb. ZLETEINK továbbra is SZABADON LÁTOGATHATÓK (h-p 7-15h, sz 7-12h).


Kérje otthonába a megrendelt terméket . Erős, középkorai, sötétzöld fajta.

A borsó vetését az utolsó nagy fagy után már el is lehet kezdeni. A borsót nálunk február végétől április közepéig érdemes helybe vetni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések