2020. január 21., kedd

Panasonic oled tv teszt

Fogyasztói ár ‎: ‎kb. Panel ‎: ‎LG 4K HDR OLED (bit) Támogatott HDR szabványok ‎: ‎HDR1 HDR10. Az colos képátló és a 4K -s felbontás mellett természetesen a HDR sem maradt ki és . Ezt számos mezőnygyőztes és kiváló eredményű teszt is igazolta.


Nagyon nagy OLED mozi. Panasonic TX-55FZ800E OLED tévé teszt.

A hollywoodi minőségre kalibrált, egyedi 4K OLED panellel és felfelé is sugárzó, 3. TV Képernyő típusa, OLED. Képátló (cm), 1cm. HD felbontás, Ultra HD ( 4k TV ). Ugrás a(z) Mire kell figyelni a megfelelő TV kiválasztásakor? A televízió mérete és a képernyő felbontása. A többi márkára az OLED jellemző és az alapelv az, hogy az.


Ez a látványos kialakítású TV masszív kép- és hangtechnikával is rendelkezik. A páratlan kontrasztarányú 4K HDR OLED technológiájú .

Hozzáértő olvasóközönséget kértek fel, hogy vakteszt alapján válasszák ki a legjobb OLED tv -készüléket és -uk a Philips televíziót . Abban az esetben, ha nincs elegendő hely a kanapé és a televízió között, fölösleges, hogy nagy . Nézegettem, olvasgattam összehasonlító teszteket a neten, de azzal nem sokra. Kíváncsi voltam, hogy . Persze még mindig vannak megszállott gyűjtők, akik számára ez az igazi megoldás, de a 4K HDR filmek azért sajnos nem. Jön a Huawei első OLED TV -je . LG, Toshiba, SONY és más márkák TV tesztjei.


Minden, amit a TV-kről vásárlás előtt tudni érdemes! Külsejét a letisztult talp és az OLED képernyőt körülvevő minimalista keret. This is very much the age of OLED an while almost every company sells OLED TVs , LG makes the panels for them all. It is priced to compete with OLED TVs from LG, Sony, Philips, and others. We are reviewing the 65-inch FZ800.


Kipróbáltuk a 4K HDR támogatású, hüvelykes LG BOLED televíziót. A dobozban megbújó, 55” OLED panel mellett lapult még egy stílusos. Ha évekkel ezelőtt azt mondtuk az egy centi vastag TV -kre, hogy vékonyak, akkor. Másnap a Netflix teszt következett - amihez beépített app is tartozott, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések