2020. január 27., hétfő

Tengerparti ingatlanok féláron

Az Agenzia Immobiliare Italia személyzete lépésről lépésre segít Önnek a tengerparti ház megvásárlása során, kezdve az apartman kiválasztásától egészen a . Kapucsínót nem kapni ennyiért, álomházat viszont igen. Csodalatos tiszta viz homokos tengerpart es tiszta levego. Costa del Sol Ingatlan. Magyar tulajdonostól eladó. Naposparton, 1m-re a. A tengerpart közvetlen közelében, km-re az Aranyparttól Apartmanok száma: 20 szobák . Van egy nagy külföldi közösség, amely a fővárosra, Tiranára . Tárolt változat Oldal lefordítása Villaggio Ducale, recently built, with swimming pool, is composed of very refined terraced houses.


Three-room-apartment on the upper floor with balcony, garden. A lakásbérlés szerintem a legjobb ötlet vagyis sokkal olcsóbb mert egy. Tehát eladó házat vagy telket is a neten kellene keresni olyan gyüjtőoldalakon mint a. Siena közvetlen környéke, San Gimignano is, Vinci és a tengerpart. KANÁRI SZIGETEK: ATLANTI ÓCEÁN. Kanári-szigetek Tenerife az örök tavasz . Horvátországban apartmanos ház eladó ! Keressen eladó spanyol apartmanok, házak , nyaralók között!


Spanyolországi ingatlant vásárolna? Ki gondolta, hogy millióért, egy jobb pesti lakás áráért tengerparti. Minden ház egy egyéniség, külön energetikai múlttal rendelkezik, ezekre a történetekre hangolódva tisztítom meg a területet és épületeit.


Az ingatlan adás- vétel . Eladó , házak , villák, házak , apartmanok, isztriai . Tengerparti Nyaralók. A legolcsóbb helyszín, ahol most lakást kell venni. A bérlet díjakhoz képest azonban a lakások már kevésbé tűnnek olcsónak. Elegáns és egyedülálló villa a tengerparton , saját stranddal. Qerret, az albán tengerpart felfedezetlen kincse.


Vásárolja apartmanok, villák , üzletek, Nyaralók Tiranában, Vlora, Saranda, Durresi. Azt szeretné, hogy üdülése helyszíne a tengerpart közelében legyen? Albánia ingatlanközvetítés, eladó ingatlanok, bérbe.


Az Uniline segítségével a horvát tengerpart bármely részén bérelhet házat és apartmant. Szép tágas m2-es lakás eladó. Eladó teljesen felszerelt lakás a tengerpartól 5méterre.


Eladó Duplex ház az első sorban a tengerparton. COSTA BLANCÁN közvetlen tengerparti (első soros) építési telek ÁRON ALUL ELADÓ !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések