2020. január 14., kedd

Orion 39or17rdl használati útmutató

Smart Tv, LED TV-ék folymatos akciókkal, legjobb ajánlatokkal, gyártói . Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális műsorszórás vételére. Használati útmutató. A készülék használata előtt olvassa el ezt az útmutatót. HDMI csatlakozók a digitális képhez és hanghoz. Változtatható szögü beállítás.


Vízállósági besorolás: IPXKisebb helyiségek fűtésére, fürdőszobai használatra alkalmas. Teljesítmény: 600W/1200W. Töltse le a dokumentumot, ha az az Ön által keresett felhasználói kézikönyv, használati útmutató , brosúra vagy kapcsolási rajz. A Lastmanuals könnyű és gyors . Jó ajánlatok ügyes döntésekhez ✔️ Gyártó: ORION ✔️ Képátló: (cm) ✔️ Kontrasztarány: Dinamikus ✔️ Felbontás: 13x 7Pixel edigital.


Orion 39or17rdl használati útmutató -PDF. A Orion T19-DLED LED-es televízió használati útmutatója. Tekintse meg és töltse le a PDF-formátumot, tekintse meg a gyakran ismételt kérdésekre adott . Ebben az útmutatóban az új televíziókészüléke üzembe helyezéséhez és működtetéséhez szükséges információkat találja. Amennyiben a használati útmutató.


A TV-készülék használata előtt olvassa el a biztonsági utasításokat . Hiányzó: Orion ‎ 39or17rdl User Manual - Philips www. LED DVB-T/C TV tuner DVB-T/C, Teletext 2x6W hangszóró RF analóg bemenet, CI kártya foglalat, Fejhallgató, . ORION 40SA19FHD 40'-s Smart-Android LED televízió. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ.


Energiacimke Garancialevél Számla.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések