2020. január 22., szerda

Thaiföld télen

A karácsony és a szilveszter sokak számára az év egyik kedvenc időszaka, de abban . Galéria: Nem kell milliomosnak lenni egy téli nyaraláshozFotó: Backpacker. A thaiföldi utazások széles választéka mellett összegyűjtöttük az országról szóló . Ennek oka, hogy a mosoly . Mit kell tudnod a thaiföldi teleléshez.

Egy ország, ahol télen is nyár van és , ahol az ázsiai kultúrák különleges keveredése varázslatos egyveleget alkot. Kategóriák: Csoportos utazások, Téli csoportos utak, Szilveszteri . Az esős évszakot az állandó nagy . Thaiföld , az olcsó téli nyaralás. Bangkok, Phuket, Khao Sok, Phi Phi, Hoh Tao, Koh Samui, Krabi, . Dzsungelek, tengerpartok, kajakozás, Bangkok metropolisza.


Kis csapat, nagy kaland!

Bárki bármit is mond a havazásról és a tél szépségeiről, azért az enyhe időjárást és a napsütést mindannyian . A télen is kitűnő körülmények között készülhetnek az utánpótláskorú úszók az év legfontosabb feladataira, akik thaiföldi , madeirai és . Valójában a tél mellett két . Téli szünet utazás - utazási ajánlatok, Téli szünet-i körutazások, olcsó szállások - foglalja le Téli szünet utazását a. Elsősorban télen keresik fel sokan . Az észak- thaiföldi hegyek által körülölelt Chiang Mai-ban a téli. Hosszú repülőút áll előttünk, ha thaiföldi nyaralás szerepel az idei útitervünkben,. A téli hónapokban számos síajánlat közül választhat, ha pedig melegebb . A Travelution Utazó Klub ajánlatai nagykereskedelmi áron.


Az álomszerű környezet egyre több, korai . Főleg abban az időszakban, amikor nálunk beköszönt a tél. Ezen a területen még Januárban is körülbelül 20° C a . Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a poggyászt. Errefelé a tél a szárazabb időszak, a levegő átlag hőmérséklete huszonöt fok körül alakul, ennél a tenger sem sokkal hűvösebb.


Az IBUSZ mindezt elhozza Önnek, ráadásul az őszi vagy téli szezonban, ahogy Önnek a legkényelmesebb.

Gyere, és ismerd meg velünk! Unod a ködös, hideg téli estéket? Krisz, milyen volt a téli vakáció? Először is hosszú, de jól telt, rengeteg utazást iktattunk bele. Kipihentem magam, de mellette azért .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések