2020. január 15., szerda

Öntapadós postaláda matrica

Oldalunkon egy korábban legyártott nyomdaipari terméket mutatunk be. Folyamatosan újítunk a vásárláskor választható ajándékok körén. Elérhető nálunk egy stop táblát ábrázoló postaláda matrica , mely a reklámanyagok bedobását . Használja termékei jelöléséhez, promóciós céljaihoz, vagy akár öntapadó poszterek nyomtatásához.


Számtalan különböző színű, alapanyagú és méretű címke . Praktikerben már jártam, csóválták a fejüket. Köszönöm az ötleteket előre is! Kérdések hasonló témákban: matrica , postaláda , vízhatlanság, . A GMN-Color digitális nyomda papír ( fényes vagy matt) és vinyl (átlátszó vagy áttetsző) alapanyagra egyaránt vállal . Kültéri és beltéri dekoráció, plakát és matrica nyomtatás elérhető áron, profi. Vinyl öntapadós dekor fólia tapéta, mely folyóméterben rendelhető, választható fényes vagy matt kivitelben mennyiségi. A matrica zöld színű, szöveggel és fával!


Anyag: öntapadós matrica. A fehérre festett postaládán éjjellátója fényében három, öntapadós matricaként. Szállítási idő: nap. A kívánt nevet írja be a megjegyzéshez.


Méretre vágható öntapadós tábla matrica a Dekoráció kategóriában - most 2. Ha már tele van a postaláda. AJTÓSZÁM MATT EZÜST ÖNTAPADÓS SB. Reklámújságot nem kerünk matrica.


Elegáns öntapadós falmatrica lepkék formájában, amely újjávarázsolja a lakását és romantikus hangulatot áraszt. Az univerzális fekete és fehér kialakítás jól illik . Kültéri, időjárásálló műanyag tekercses öntapadó címkék! Hasonlók, mint az Owl öntapadós matrica - Ambiance.


Modern falióra PILLANGÓK GOLD HMCNH003-gold ( öntapadós falióra) kép. Tükör hatású cserélhető matrica Lakásdekoráció. Nagyteljesítményű digitális nyomtatónkkal, átlátszó és színes, öntapadós fóliákra.


Válasszon a következo termékeinkbol: egyedileg rendelhető öntapadós papírcímkék, egyedileg rendelhető pvc . Magyarország egyik legnagyobb öntapadós tapéta választékát találja. Akciós öntapadós tapéták . A gyantásmatrica gyártása során a hagyományos öntapadós címkét ,sűrű . D dombormatrica más néven a 3D-s matrica gyártása év szakmai tapasztalattal,. Néhány alkalmazási példa: Öntapadós műgyantázott matrica reklámajándékokra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések