2019. február 1., péntek

Használt sony xperia xz premium

Ingyenes hirdetések a. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Sony xperia xz Premium. Hálózat függőség: kártyafüggetlen. Tartozék: töltő, adatkábel, hs.


Eladó sony - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Támogatás és szerviz. Xperia XZés XZtermékcsaládnál, az XZ Premium , X, Z. Adatlapok, tesztek, hírek. Képzeletet felülmúló élmények. A LEGÚJABB OKOSTELEFONOK.


Sebességre találták ki. Egyszerű, alkalmi tippeket . Bontatlan csomagolás, a doboz tartalmazza az összes gyári . A telefon újszerű (teljesen karcmentes, megkímélt) állapotban van, . SONY XPERIA XZ PREMIUM 9H ÜVEGFÓLIA. HasznaltAndroid - Találd meg a kedvenc Droidod! A legmagasabb minőségbiztosítási sztandardokat is teljesítő optikai polietilén- tereftalát hordo. Ezüst színű motorola veladó , hetes, T-Mobil volt, de már független.


Alap Csomag: hónap teljes körű garancia Prémium csomag: hónap teljes körű . Mivel a készülék képes a 3G-hálózatok. LED villanó, a fehéregyensúlynál használt infraszenzor vagy. Tájékoztatjuk, hogy a weboldalon használt cookie-k (sütik) alkalmazásának célja, egyrészt a honlap.


Huawei PLite E - HOFI Prémium üvegfólia. Announced Features 5. IPS LCD display, Snapdragon 8chipset, MP primary camera, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések