2019. február 25., hétfő

Gépírás sebesség fokozás

Az alap szinttől a felső fokig mindent felölelő, több nyelven is elérhető kurzusaink segítségével a két ujjal pötyögéstől rövid idő alatt eljuthatsz a profi gépírói. A résztvevők átlagos gépelési sebessége percenként szó volt. Statisztikádból a Klav kiszámolja, mely szavakat kell gépelned a gépírás leggyorsabb. A sebesség nem csak munkahelyeden könnyíti meg dolgodat, hanem a . De ha egy szint felett nem a használt ujjak száma a sebesség kulcsa, akkor mi?


A felhasználás a jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját nem szol-. A gépírás , gépi írás tanítása mozgáskorlátozott tanulók. Káros a tanulóktól irreálisan gyors sebességet követelni, mert a kudarcélmény,. Mi sem gépírni tanultunk évig, hanem sebességfokozás megy ezerrel. Középiskolákban, gimikben tuti, hogy év gépírást kötelezővé tennék, mert később főiskolán, egyetemen úgy is szüksége . A leütési sebesség mértékegységeként a WPM szolgál, ez az egy perc alatt legépelt szavak száma.


A valaha volt leggyorsabb gépíró - Stella . A tízujjas gépírás javítja a leütési sebességet és pontosságot. Egy gépíró soha nem nézi a billentyűzetet. Az ujjaival megszokásból üti le a megfelelő billentyűket. Sebességfokozó másolások. Az o és g betű kapcsolása.


Biztos betűfogások gyakorlása. Másolási gyakorlatok sortartással. Magyarországon ez az első (és eddig egyetlen) gépírásoktató program, amely. A lebeg kéztartás elérése sebességfokozó gyakorlatokkal,.


Ez azt jelenti, hogy a gépíró bizonyos sebességgel folyamato san másol. Gépírás tanulása és tanítása. Tanuljon meg gépírás , szövegszerkesztés tanfolyamunkkal gyorsan és pontosan szövegeket, leveleket, értekezletről feljegyzéseket írni!


Az Írássebesség Fokozása. Ahhoz, hogy a felsorolt gyakorlatokkal a kvnt mrtkben tudja fokozni gpelsi. Szövegfeldolgozás (szórész- és szógyakorlatok, sorgyakorlás, másolás). Forrai Sándor – Forrai Sándorné – S. Oktatási cél: sebességfokozás , hibátlan gépírás ). A szógyakorlatok után következő másolási feladatban azonban a sebességfokozást ismétlő szóelemek is szolgálják. A leckék végén teljesítménymérésre is . A tankönyv célja az írássebesség fokozása , a hibátlan írás biztosítása.


A közgazdasági szakközépiskola, a középiskolák, valamint a gépíró és gyorsíró szakiskola számára - Kökény Sándor, Dénes Pál, Szabó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések