2019. február 15., péntek

Gépírás 10 perces másolás

Nagykanizsán a 7-es főút és a Petőfi utca kereszteződése után a jobbra kanyarodó sávból videóztunk le egy rendőrségi traffipaxozó autót. Rendesen kattogott a traffipax. A várható helyszíneket a police. A rendőrségi civil Audija a Police. Három óra alatt több mint hatvan gyorshajtót mért be a traffipax.


Itt számíthat traffipaxra vasárnap Vas megyében. Nyilvános a fix telepítésű traffipaxok helye. A lenti képre kattintva a. Tudjon meg mindent a police.


Rossz hír az autósoknak: úgy látszik, a jövőben nem teszik közzé, hol lesz traffipax. Közel 180-nal száguldozott egy sportkocsis az 5-ös főúton. Szolnok város belterületén március 1-jén traffipaxoztak ,. Illusztráció: police.


Egész napos sebességmérő akciót tart a rendőrség szerdán reggel hat órától azokon a helyszíneken, . Hidratálásról nem megfeledkezni, ésszel! Péntek reggel hatig kilencszáz helyen mérik a sebességet a rendőrök, pislogás nélkül. A teljes lista a police. Traffipaxozás közben egy betegnek segített egy rendőr Berényben. Itt az új magyar csodafegyver a traffipaxok ellen.


TRAFFI HUNTER TÉRKÉP Jogi nyilatkozat§. PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt. Speedmarathon: több mint száz gyorshajtót mértek be. Megyénkben a sebesség-ellenőrzési akció ideje alatt senki nem sérült meg közúti közlekedési . Egy nap kétszer is lefényképezett a traffipax egy személygépkocsit a 47-es. Oda- és visszafelé is lefényképezte a traffipax.


Előkerültek a jogsik, személyik, meg a traffipax is. Elképesztő sebességgel mért be egy audist a traffipax Tatabányán. Halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt nyomozott a Mohácsi Rendőrkapitányság egy éves babarci férfi . Traffipax : Újabb negatív rekor percenként fogtak gyorshajtókat. Kecskeméten hat óra alatt 1gyorshajtót mértek be a traffipaxok – írta a police.


Mikor és hol számíthatunk traffipax megjelenésére? Az ARH TrafficSpot készülékben radaros traffipax , lézeres nagyságmérő műszer, több kamera és éjjel is. A fix telepítésű kamerák helye térképen – Police.


Független üzleti és pénzügyi portál, benne magyar és nemzetközi hírek , elemzések, tőzsdei információk. A vasárnapi akció során hét óra alatt száz .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések