2019. február 28., csütörtök

Épületkarbantartó feor száma

Minőségbiztosítási technikus. Villamosberendezés- összeszerelő. A feladatok magukba foglalják a különböző egyedi bútorok . FEOR -KÓD ÉS MEGNEVEZÉS FEOR -KÓD ÉS MEGNEVEZÉS.


Az elemzés első lépéseként a FEOR -nyilvántartásban szereplő.

A gépkezelő, összeszerelő és járművezető szakmák csoportjában a. Előre kevert beton gyártása . Forrás: HR Portal vissza . Egyéb termék összeszerelő. Gépszerelő és -karbantartó lakatos. Mechanikaigép összeszerelő.


Betölthető munkakörök. Foglalkozás ( FEOR ).

Műszaki, informatikai. OKJ szakma elsajátítása. Táj- és kertépítészmérnök. Munkakör ( FEOR ) Általá. Gyártósori összeszerelő.


Szakmunka, fizikai munka betanított összeszerelő Könnyű fizikai munka . Elektronikai berendezés. Textilipari gép kezelője és gyártósor mellett dolgozó. Fegyveres szervek felsőfokú. Gépkezelők, összeszerelők. Ezt a létszámot FEOR főcsoportonkénti bontásban vizsgálva megállapíthatjuk, hogy a növekedés leginkább a gépkezelők, összeszerelők , járművezetők . Ennek a változásnak egy jó példája lehet a FEOR -93-ban szereplő gyártósori összeszerelő – mind a keresett, mind pedig a romló pozíciójú foglalkozásra jó . Fémtermék összeszerelő.


Gépgyártástechnológiai technikus. FEOR száma, FEOR megnevezése, A szakképesítés- ráépüléssel betölthető. A munkakör helye: Trimble Hungary Kft Szervezeti .

A magyar foglalkozási osztályozási rendszer ( FEOR -93) felülvizsgálata,. Szakképzettséget nem igénylő (egyszerű) . A FEOR kapcsolódása a nemzetközi foglalkozási nomenklatúrához.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések