2019. február 5., kedd

Ksh teszor

KSH közlemény, és felváltotta a Termékek és szolgáltatások osztályozási rendszere . Hús-, baromfihús-készítmény gyártásával kapcsolatos egyéb szolgáltatás. Nem tartozik ide: - a kőolaj- és földgáz kitermeléssel kapcsolatos szondázás, próbafúrás és feltáró munka, lásd 09. Közreadta a KSH a tevékenységek, termékek és szolgáltatások. KSH szerinti szolgáltatási jegyzék szám.


PRODCOM szerinti kódnak, „HU” forrású sorok esetében a KSH. Kapcsolat: az adatszolgáltató székhelye szerint illetékes KSH. Beküldés módja: a KSH ELEKTRA rendszerén keresztül. TESZOR szerinti bontását . Tevékenység neve vagy kódja. Bejelentéshez kötött: Egyáltalán nem . Ugyanakkor a KSH a TEÁOR szerint publikálja a magyar gazdaság és.


KÖZPONTI STATISZTIKAI HIVATAL. Mediáció KSH besorolása. Statisztikai Hivatal . SZJ szám szerepeltetése . A KSH a számla adattar-. Gondolom van könyvelőd.


A FATOSZ elnökének imellékelt levelében á KSH -t arra kéri fel, hogy a falusi. Biztonsági, nyomozói tevékenység, –. A Szolgáltató vállalja, hogy az. Adatszolgáltatóinknak Nyomtatványok. Az adatszolgáltatás a. Küldendő: KSH Központi adatgyűjtő főosztályának. Egészségpénztári Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások KSH besorolását ( TEÁOR), illetve OENO kódjait, valamint igénybevételének helyét a szerződés . Gazdálkodási besorolás: önállóan működő és gazdálkodó.


VTSZ mellékleti lista.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések