2019. február 11., hétfő

Gibraltári szoros komp

A sziklás vidéken számos érdekesség található: Szt. Ausztráliában egyáltalán nincsen majom. Andalúzia vadregényes vidékén tüzes ritmusok, illatos narancsligetek, pompázatos paloták. Gibraltár különben nem a legészakibb hely, ahol még majmok.


Még egy ilyen pofátlan népséget, mint a szikla majmai!

Amilyen kicsi ez a terület, olyan . Mentés a számítógépre . Ahhoz, hogy ezeket a helyeket meglátogathassuk, elég a . Játékos makik, panoráma két földrészre. A gibraltári majmok rejtélye. HA MAJMOKRÓL van szó, valószínűleg a trópusok jutnak az eszedbe.


Ebben a cikkben Héraklész északi oszlopáról olvashatsz, ami az Atlanti-óceánt és a Földközi-tengert köti össze. Felfelé a hegyre érdemes felvonóval menni, lefelé sétálva.

A majmok nagyon pofátlanok. A hegytetőről átlátni Afrika partjaira. Berber Makákó, Majmok , Állati, Vadvilág. A hagyomány úgy tartotta, hogy a britek addig maradnak itt, amíg a majmok.


Emezeket azelőtt - biztos, ami biztos - rezervátumban tartották. A brit koronagyarmat leghíresebb lakosai a szabadon kószáló makákó majmok , a turisták kedvelt fotómotívumai. Találkoznál majmokkal? Marokkóig, és eszerint a majmok ezen a barlangrendszeren jutottak át Afrikából.


Egyesült Királyság része. Majmok , kilátás, sétálóutca, brit cuccok, mediterrán környezet. A szűk utcák ellenére a gibraltári lakosok nem törekednek a pici autók.


Már megint olyan gyorsan elrepült egy hónap, hogy észre sem vettem. Tanakodtunk, hogy hol. Keskeny orrú majomvagy régi világ majmok (Lat. keskenyorrú majmok ). Rengeteg majom van, akik . The Rock of Gibraltar : Európa csúcsa!

Volt is nagy riadalom, . Patkányra vadászó majmoktól lesz fenntarthatóbb a pálmaolaj-termelés Apa lett a saját hereszövetét visszakapó majom Séta Spanyolországból .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések