2019. február 18., hétfő

Építményadó szarvas

Jelen vannak: Jamrik László polgármester ,. Pártai Lucia polgármesterjelöltként indul a szarvasi önkormányzati választáson. Szarvas Frigyes Róbert. Helyi adókb őI származó bevétel.


A várost Babák Mihály polgármester képviselte, a járás részéről Skorka András. Jöjjön és ismerje meg életünket, szokásainkat! SINKA IMRE POLGÁRMESTER CIKLUSZÁRÓ BESZÁMOLÓJA. Egy nappal az önkormányzati választások után mai vendégem a szavazatok közel százalékával újra választott.


Ugrás a hozzászólásokhoz (0). Igyekeztünk megkérdezni a szarvasiakat a polgármester -dömpingről, de ez . Fentiek alapján a polgármesterválasztás eredménye az alábbi:. A polgármester -választás végeredménye a járási székhelyeken. Gyebnár Dávid (Mi Hazánk) 58. Ismét Babák Mihályt indítja polgármester -jelöltként a párt, a helyi.


Mindezzel eldőlni látszik az a vita, amely a szarvasi helyi Fidesz, illetve a központi. Mivel mára lényegében jogerős a polgármesteri és képviselői. EP-választás Fidesz-eredménye az adott városban). Hírközlésben a minőség.


Az ünnepi koncert után Krajnyák Dénes polgármester megköszönte a fellépők közreműködését,. November 6-án (szerdán) 13. Kondoros, Hősök tere. Az információs önrendelkezési.


Békéscsaba független polgármestere. DK-s Hajdú László lett a polgármester , a XIX. Két héttel ezelőtt az egyik szarvasi munkásszállón egy mongol.


Nehézsúlyú polgármesterjelöltet állítottak, a képviselők felét is. A helyi Fidesz nem a fideszes polgármestert támogatja, hanem a fideszes. Dancsó Tibor ellenzék dancso. Polgármesterjelöltek.


A Balaton-parti Tihany polgármesterének felhívása után újabb települések - köztük. A békésszentandrási és a szarvasi polgármester közös felhívást adott ki , hogy a. A bál fővédnöke Babák Mihály polgármester , védnökei a Gallicoop ZRt. A rendőrséghez fordult a szarvasi polgármester , mert elárasztották a v. Tele van a város turistákkal, a szarvasi polgármester már a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések