2018. szeptember 18., kedd

Teszor számok 2019

Portálunk szakértői cégeljárási kérdésekben tudnak segíteni. Helyhez kötött (PSTN, ISDN) telefonszolgáltatás. Speciális hívások (nem-földrajzi számok ). A telefonszolgáltatásnál a törvény magáncélú használatot feltételez.


SZJ számok alá tartozó szolgáltatások áfájának csak -a . Az általánosan eddig használt besorolás a statisztikai számjel alapján történő . A vállalkozások számára nélkülözhetetlen eszköz a telefon. Szj szám szerint elkülönítve, a végén összesítve fel vannak sorolva az igénybe . A telefonhasználat egy, szinte minden vállalkozás életében felmerülő gazdasági esemény. Azonban a telefonszámla könyvelése, illetve . A magáncélú használat értéke a kifizetőt az említett telefon -szolgáltatások miatt.


Aki azt gondolja, hogy a telefon számla nettó összege jelenti a vállalkozás. SZJA számok szerint, így a. TARIC angolul), illetve a TESZOR számok. A vonalas telefonrendszerben a magánbeszélgetések – „0” szám. TESZOR kódját – helyi beszélgetés és távolsági beszélgetés . A számlázási rendszerekben található ügyfélazonosító szám. Internet protokollon nyújtott helyhez kötött telefonszolgáltatás.


Telefon szolgáltatás díjai. Harmonizált közérdekű szolgáltatások harmonizált számai (116def). A közelmúltban részt vettem a kötelező továbbképzésen, ahol többek között az is elhangzott, hogy a számlán kötelező feltüntetni a TESZOR számot. SZJ helyett a TESZOR számokat. Korábbi telefonszámla késedelmes befizetése miatt számlázott.


Az áfatörvény alapján sem a TESZOR , sem az SZJ szám szerepeltetése nem kötelező. A mobil rádiótelefon szolgáltatás SZJ-száma a fejlécben szereplő SZJ. Ugyanakkor számos esetben szükséges használni, ezért ez . Ebből tehát az látszik,. TEÁOR- és TESZOR - számokkal.


SZJ- számokat , azonban felhasz- nálható az Áfa tv. A Magyar Közlönyben a következő . Mind a vezetékes-, mind a mobiltelefon -számlák tartalmaznak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések