2018. szeptember 10., hétfő

Szupernova film

Szupernova film

Bakancslistához adom. Egyáltalán nem volt rossz film , csak elég szûken lõtte be magának a közönséget. It originally aired on the . Wilson, William Malone and Daniel Chuba and directed by Walter Hill, credited as Thomas . With Luke Perry, Tia Carrere, Peter Fonda, Clemency Burton-Hill. A scientific possibility becomes a terrifying reality when the most . As far as Science Fiction movies go, this is definitely one of the better ones, maybe the best in recent . Magyar film adatbázis.


Szupernova film

Ha tetszett a film , ezeket is ajánljuk. Amerikai-svájci sci-fi, thriller, rendezte: Francis Ford Coppola - Jack Sholder - Walter Hill, átlaga: 2. Fényévekre az otthontól a Nightingale mentőűrhajó jelenti. Egy kisbolygó Földnek ütközésének katasztrofális következményei volnának, egy ilyen „égi karambol” akár az. Starring: Robert Forster, Angela Bassett, James Spader.


Directed by: Jack Sholder, Walter Hill. Genres: Science Fiction. Shepar a Nobel-díjas asztrofizikus nyomtalanul eltűnik, mindössze megdöbbentő felfedezését hagyja hátra kollégájának: a Nap rövidesen . Furcsán halványul a Betelgeuse. The Bureau Sales will shop the film further at AFM next month.


Szupernova film

Szupernóva küszöbén állunk? A huszonkettedik század elején járunk. Szenvtelen lassúságában is megindító, csendesen felkavaró film a Poézis – és . WS6uKo Főszereplői: . Válassz a kedvenc kategóriádból! Egy amerikai kutatócsoport szerint néhány millió évvel ezelőtt egy közeli csillag felrobbanása nyomán megnőtt a villámlások, és velük az . Bár a saját szemünkkel mi még soha nem láttunk szupernóvát , de azért azt mondjuk, hogy szerintünk elég élethűre sikerült.


Shepard (Peter Fonda), a Nobel-díjas asztrofizikus . Teljes online filmek , azonnal várakozás nélkül , kiváló minőségben. A szupernóvák általában hetek alatt elhalványodnak, a robbanás következtében ledobódott anyag azonban még több ezer évig ragyoghat . Fényes szupernóvát , a Napnál nagyobb tömegű csillag ellobbanását kapta lencsevégre az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) és az Európai . Valahogy az eddigi munkásságomból hiányoztak a katasztrófafilmek, inkább a szörnyes és az akció hülyeségekről szoktam írni. Haldokló nap - Teljes film magyarul letöltés .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések