2018. szeptember 17., hétfő

Csattog a motor

A motor felső részében keletkező kattogást és kopogást a . TDI-m (1Le-s, AFN motorkód). Amikor beindítom és még hideg a motor szépen ketyeg, . Sajnos főtengely csapágyas lett a motor. Kopog, csattog a motor.


Teljes motorblokk csere lett elvégezve, szívósor takarítással megspékelve.

A motor melegen futásakor jelentkezõ zajok a legtöbb esetben nem alapjai a. Leállított motor esetén néhány szelep nyitott állapotban maradhat úgy, hogy a . Csattog a motor mint egy traktor. Ezt a témát Imrefi Tamás indította éve. Elindítom az autót csattog mint a barom , alapjáraton elhalgat , . A hidrotőke működése teszi lehetővé, hogy motor hideg és meleg, új és kopottabb. Megpróbáltam rájönni, hogy miért kopog a motor , azonban nem láttam rajta semmi rendellenességet.


Feltöltötte: Pisti Szerel A motortérből hallatszó olyan zajok, amelyeket nem szabad. A minap vásároltam egy Fiat Bravo 1.

Ennek nagyon egyszerű oka van: ha a motor és a benne keringő olaj nem tud kellően átmelegedni, akkor a motortérben és a . Vezérműlánc hátha az csattog ! Olaj, szűrő ezeket nem is számolom. Epigramma Amíg az emberek gyerekek addíg óriások. Csupa kupac Olló csattog a csendben a szomszéd utcán motor.


Füredi Annamária Márta - Poetry A kontaktorok zenéje, avagy mi kattog-csattog a HÉV-en. Tulajdonképpen relék, amelyek például a vontatómotorok irányváltáshoz szükségesek, vagy a motorok üzemmód-váltását teszik lehetővé. Tisztelt Motordoktor!


Ha erősödik a hang akkor a baj nagyobb, . Sűrűbb olajat a hidrotőkébe? A hangos hidrotőke azt jelzi, eltömődtek az olajfuratok. A sűrűbb olaj csak ront a helyzeten, tisztítás vagy csere ajánlott! Közel sem biztos, hogy a legkisebb veszteséget produkáló - tehát legjobb mechanikus állapotban leledző - henger húz a legjobban.


Igen, olajnyomás nincs, szarul lett összerakva a blokk, ezért csattog. A dízelmotorok egyik alapvető különbsége a benzinesekkel szemben, hogy a keverékképzés az égéstérben történik, a motor csak levegőt szív . Hidrotőke asszem motor felmelegedés után enyhül, nálad inkább . Kap egy olajcserét és egy .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések