2018. szeptember 14., péntek

Autószőnyeg anyag

Szőnyegek, anyagok és fajták. Méretpontos gumiszőnyeg. Német vagy Cseh termék. Minden autóra egyedi. Akciós: Autószőnyegek kiváló minőségben, vonzó áron.


Autószőnyeg autókhoz - válassza ki a legjbb ajánlatot Önnek és gépkocsijának az.

Az autószőnyeg minőségét olyan alapanyagok garantálják, amelyek fő jellemzői a strapabíróság, a könnyen tisztíthatóság, illetve az anyag. Padlószőnyeg drpadlo. Anyag : műszál (1 PP) Hátlap: precoat. Típus: bordázott filc.


Teljes magasság : ±mm. A termék megfelelő kiszállítása érdekében. Kérjük válassz színt és anyagot.


Univerzális autószőnyegek , hótálcák, gumi, szövet pvc és műanyag szőnyegek!

Rigum gyártmányú, méretpontos autószőnyegek és gumiszőnyegek hótálcák és csomagtértálcák kedvező ár-érték arányban kaphatóak. A méretpontos autó gumiszőnyegek anyaga , kivitele, jellemzői. A gumiszőnyegek nagy többsége mm vastag (kivéve a Petex márkát, amelyek mm vastagok), . Szövet anyag vastagsága 6 . A gyártás során használt anyagok környezetbarátok, jó illatúak és nem. A legtöbb szőnyeg a gyári rögzítő patentekhez csatolható csapokat tartalmazza, . Találjon és rendeljen Autószőnyegek termékeket óriási választékunkban . Carbon mintás alumínium szőnyeg autóba Fényes alumínium hatású gumi alapú szőnyeg , mely az egyedi belső terekhez tökéletesen igazodik. Legjobb minőségű originális autó anyag , ami megegyezik az eredeti üléskárpittal.


A szizál szőnyeg teljes mértékben kémiai anyag mentes. Por- és allergén mentes környezetet biztosít, hiszen nem vonzza a szennyeződést és a porszemcséket. Ez a játékos minta bársonyos lyocellből készült, amely egy természetes, környezetbarát anyag.


A szőnyeg strapabíró, megújuló és biológiailag lebomló, bárhol . Praktikus THURINGEN autószőnyegek készlete, mely szőnyegek szakszerű. Az anyag , amelyből készültek, a szőr egyedi struktúrájával rendelkezik, mely . Erősen töltődik, de antisztatikus anyagok beépítésével a feltöltődés. A poliamid hőre érzékeny anyag.


A megmaradt hurkolás adja a szőnyeg mintázatát.

A gyári méreteknek tökéletesen megfelelő méretpontos szőnyeg. Hét féle színből lehet választani, két féle anyagtípussal. Színek: szürke és fekete strapabíró .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések