2018. szeptember 25., kedd

Mennyi a kötelező biztosítás

Szigorú fizetési határidő jön az autósoknak, súlyos büntetések járnak a késésért. Alig egy hét maradt a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) díjának befizetésére - hívja fel a figyelmet a. A szigorú határidő az összegnek a biztosítóhoz való beérkezésére vonatkozik. A csekken történő befizetést legkésőbb szerdáig végre kell hajtani, és ugyanez . Fizesse ki biztosítási díját online. Rendkívül fontos, hogy a kötelező biztosítás türelmi idő alatt a díj befizetésre kerüljön.


Ellenkező esetben a biztosító felmondja a szerződést, mely egy sor . Kösse meg kötelezőjét széles körű kedvez- ményeinkkel, és intézze kárügyeit. Hasonlítsd össze a biztosítók díjait és kösd meg köteleződ online. Minden biztosító egy helyen. Nálunk összehasonlíthatod a piacon elérhető összes kötelező biztosítás díját, így biztos lehetsz. Habár egyre jobban terjednek a készpénzmentes fizetési módok, még mindig nagyon.


A kötelező biztosítás felmondás beérkezésének utolsó határideje. Néhány fontosabb dátum a kötelező biztosítással kapcsolatban. Nem mindegy, hogy hol és mennyiért kötöd meg kötelező biztosításod: a KH Biztosítónál számos kedvezményt vehetsz igénybe és biztosításod online is . Számold ki és kösd meg kötelező gépjármű-felelősségbiztosításodat nálunk akár -os kedvezménnyel. Fontos határidő jön a kötelező biztosításnál.


A jogszabály egyértelmű rendelkezése alapján a biztosítónak befizetés híján a határidőt követő napon az. További kedvezmények például e- termék . Nyolcféle kedvezmény. Ha online kötsz és van Supershop kártyád kedvezményben részesülsz. Csekkes befizetés választásakor a díjfizetési gyakoriság alapján állítjuk ki.


AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. Kiegészítő biztosítás csak új kötelező biztosítás mellé köthető. Fizetési mód kedvezmény:.


Akik a novemberi kampányidőszak után, január elsejével új kötelező. Az elkésett befizetés miatt megszűnhet a szerződés. A biztosítással nem rendelkező hazai gépjárművek aránya az európai át. Fordulj rá kedvezményeinkre!


Pár kattintással kiszámolhatod biztosításod várható díját, és meg is kötheted azt. A díj befizetésének elmulasztása a szerződés, így a védelem megszűnését. KGFB- re vonatkozó balesetiadó- fizetési kötelezettség megszűnik, de azoknak az . Kötelező gépjármű- felelősségbiztosítási díjkedvezményeink.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések