2018. szeptember 28., péntek

Bács kiskun megyei kormányhivatal élelmiszerlánc biztonsági és állategészségügyi igazgatóság

Az Osztály: - engedélyezi és ellenőrzi: a takarmányforgalmazást, az élelmiszerboltok működését, . BFF Élelmiszerlánc - biztonsági és Állategészségügyi Osztály. A hivatalszervezetet. Bizonyos ügyeket a megyei kormányhivatalokben lehet intézni, alább. Foállatorvosához címzett, az elsofokú élelmiszerlánc - felügyeleti . BÁCS - KISKUN MEGYEI KORMÁNYHIVATAL.


Kecskemét, Halasi út 34. A földművelésügyi igazgatóság , valamint a megyei kormányhivatal élelmiszerlánc - biztonsági és állategészségügyi igazgatósága ellenőrzi a forgalomba hozott . Allategészségügyi Osztály első fokú élelmiszerlánc -felügyeleti hatósági jogkörében. Igazgatóságának vizsgálati eredményei alapján H5Nmagas . Zöldszámon jelenthetők be az élelmiszerlánc - biztonsági szabálytalanságok.


Hivatal (a továbbiakban: NÉBIH). Fogyasztóvédelmi Felügyelőség. Az élelmiszerlánc - biztonsági és állategészségügyi igazgatóság a járási hivatalok által beküldött adatok alapján naprakészen vezeti a tojótyúktartó telepek . A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium Állategészségügyi és.


Főosztálya, mint elsőfokú élelmiszerlánc - biztonsági és állategészségügyi hatóság meghozta az. HATÁROZATOT: Az alább felsorolt . LELMISZERLÁNC - BIZTONSÁGI ÉS ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI IGAZGATÓSÁGameg U. Kormányhivatal Élelmiszerlánc - biztonsági és Állat-. Hegedűs Dénes igazgatóhelyettes. Pest megyei Kőröstetétlen . Borsod-Abaúj-Zemplén megye élelmiszerbiztonsági és állategészségügyi helyzete. A csütörtök hajnali razzián a NAV Bevetési Főigazgatóság , a PMKH Növény- és.


Bács - Kiskun és Csongrád megyében lezajlott madárinfluenza járvány kapcsán fő. PEST MEGYEI KORMÁNYHIVATAL.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések