2018. augusztus 3., péntek

Bélyeggyűjteményt veszek

Nekem van album, kb. Sorozatok, blokkok, ilyesmi. Gyakorta érdeklődnek a bélyeggyűjtő fórumokon bélyeggyűjtemények örökösei feltéve a fenti kérdést.


Bizony, sok nagypapa távozik el, . Bélyeggyűjteményeket , hagyatékot, képeslapokat. Apróhirdetés- bélyeggyűjteményt veszek -Hirdetésfeladás ingyen-Hirdetés Expressz-Gyors, kényelmes, célba ér. KISEBB BÉLYEGGYŰJTEMÉNY EGY KIS KÉK SCHAUBEK ALBUMBAN. A csatolt képek szerinti gyűjtemény. Bélyegek, bélyeggyűjtemények az ország egész területén.


Ingyenes hirdetések a Jófogás. Az internetes adok- veszek oldalak manapság már a zsibvásárok. Ami pedig ennél is durvább, ha valakinek van ilyen bélyeggyűjteménye , azt . Tanácsadó topikok, Klubok, zárt topikok, Kiegészítők, kellékek, Szoftverek, net, Film-videó, Adok- veszek , Archívum, Honfoglaló, Játék, Nyelv . Pytlícek teljes bélyeggyűjteményének az értékét a külföldi biztosítók több mint 1millió koronában (több mint egymilliárd forint) állapították . Falus bélyegkereskedés. Régiség” jeligére a Hunyadi úti hír- Úetőbe. Veszek jó áron hagyatékot de elsősorban régiséget csillárt porcelánt stílbutort ónkancsót szobrot olajképet.


Felsőnyék és környéke adok- veszek ! Palai Géza műszerészmester Pfcs, Széchényi léi 2. Lányok, rendrakás közben megtaláltam gyerekkorom bélyeggyűjteményét. Nagy bb bélyeggyűjteményt veszek. Van ebben minden vegyesen. Egész régiek, újabbak, magyarok és külföldiek.


Nagyon nagy adag, több albumban van, főleg az 50-es 60-as évekből. Igazából nem akarom . Továbbra is vásárolnék bélyeggyűjteményt , tömegbélyeget, albumokat, emlékérméket. Magyar bélyeggyűjtemény. Kérjük regisztráljon, vagy lépjen be a funkció használatához.


Folyamatosan vásárolunk Numizmatikai gyűjteményeket, régipénzt, papírpénzt, bélyeggyűjteményt , hagyatékot és egyéb régiséget. Szeretnék egy bélyeg adatbázist készíteni, amire épülne egy gyűjtemény nyilvántartás. Keresek arany és ezüst . Sajnos sehol a neten nem találok egy hasonló . Kérésre fotót küldök.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések