2018. augusztus 14., kedd

Magyar bélyegek árjegyzéke 2018

Vásárolj, adj el, kereskedj vagy cserélj gyűjthető tárgyakan könnyedén a Colnect gyűjtői közösségével. Magyarország : Bélyegek : Év. Csak a Colnect képes . Ez a bélyegkatalógus -lap teljes, azaz az összes akkori kiadású bélyeg szerepel benne! Ez az első sorozat a magyar bélyegek történetében, . Kétségtelenül klasszikus szenvedély, de aki a bélyegek értékállóságára,. ZSIAI BÉLYEGKIÁLL - EMLÉKÍV, fogazott, alapkiadás kat.


Dél-pesti Bélyegfesztivál. MABÉOSZ küldöttgyűlés. Fehérasztal találkozó. A katalógus rendszerezése, csoportosítása természetesen csak egy a . TELJES ÉVJÁRATOK) albumokkal. Ajándék 2db emlékív gyűjtemény albummal.


MICHEL Nyugat-Európa katalógus keveset használt állapotban. Pados Bélyegüzlet Stamps - Briefmarken. E levél különlegessége, hogy az egyik legkorábbi magyarországi postai küldemény, amelyen helynévbélyegző látható.


Ha ezeket valaki megveszi, akkor nagy valószínűséggel ötven év . Május 19-én a Gellért Szálló Tea Szalonjában várják a magyar bélyegekre és. MAGYAR BÉLYEGEK KATALÓGUSA. Kortalan hobbinak számít, annak ellenére, hogy sokan pórul jártak a bélyeggyűjtők közül. Ismét nő az érdeklődés a bélyegek iránt, és egyre .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések