2018. augusztus 17., péntek

Főtengely kovácsolás

A kovácsolás lehet kézi vagy gépi, utóbbi lehet szabadalakító vagy süllyesztékes. A hajtó főtengely és a hajtómű elrendezése szerint ferde és párhuzamos . Ingyenes autótuning e-mail tanfolyam! Fékrendszerek, külső optikai . Több neves cég foglalkozik kovácsolt , titán, és egyéb hajtókarokkal. Az ilyen hajtókarok mellé komplett dokumentációt kapunk, amelyben előírják a felhasználás . Ilyenkor fognak egy szép, hosszú vasdarabot, felhevítik, aztán egy . Alkategóriák: Kiemelt kategóriák.


LLR 80mm főtengellyel és LLR 146mm hajtókarral. Kovács kft - Kovácsoló üzem 2. Unsubscribe from robitacs? A süllyesztékes kovácsolás technológiájával költséghatékonyan, gyorsan, mérethű, nagy darabszámú fémipari termék, alkatrész gyártható. Az alkalmazás csak egy darabból kovácsolt , olyan megeresztett acélból készült főtengelyek esetében használható, amelyek nem estek át indukciós edzéssel . CP Pistons kovácsolt dugattyúk megrendelésre. Eredeti USA gyártású kovácsolt dugattyúkat nem csak készletről, hanem katalógusból megrendelésre is tudunk . Dragsterek nagyrésze . A nyers alkatrészek előállításához gravitációs öntést vagy hidraulikus kovácsolást alkalmaznak, majd ezután következik az anyagstruktúra finom megmunkálása . Bauerracing kovácsolt főtengely , hajtókar, dugattyú Lada 1. LADA kovácsolt acél főtengely (84mm).


A süllyesztő kovácsolást a bonyolultabb kovácsdarabok elkészítésére használják , mint például főtengelyek vagy összekötő rudak. Nyersanyag: minőségi szén-acél és ötvözet acél, mint a 42CrMo. Folyamat: Die kovácsolás. Különféle kovácsolás.


Kar: Gépészmérnöki és Informatikai Kar. Olcsó Főtengely SKODA online vásárlása. CrMo dízelmotor főtengely kovácsolása. A főtengely a motor legfontosabb alkotóeleme. Elveszi a hajtórúd erõsségét, és a forgattyústengely kimenetén . Melegen alakított (hengerelt, kovácsolt ) előgyártmányok vizsgálata.


Süllyesztékes kovácsolás : forgattyús tengely. A dugattyúgyűrűk száma az ICE típusától és a főtengely. Súly: 1tonna Rendelkezésre álló alkatrészek, beleértve a főtengelyt. Felvillanás kovácsolása kéthengeres főtengely másodlagos forma elemei.


Az elmúlt években, a felvillanás precíziós kovácsolása kéthengeres . Az előgyártmányt öntéssel, kovácsolással , sajtolással, hengerléssel stb. CME - Kína professzionális robotcsapágy, kovácsolt alkatrészek gyártói és. Beszállítói szint: Tier 2 . Motortéri komponensek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések