2018. augusztus 17., péntek

Takarékbank zrt swift kód

Alaphirdetmény – fizetési számlákra. Email : Érdeklődés a pénzintézettől e-mailben. SWIFT kód : TAKBHUHB.


Ellenőrizd a bankod kódját az adatbázisunkban vagy találd meg a küldföldi pénzutaláshoz szükséges. Nemzetközi pénzküldéshez használatos.

A BIC jelentése Banki Azonosító Kód. Ez egy világhálózat országok közötti utalások lebonyolítására. Az IBANs egyedi bankszámlákat azonosítanak belföldi és nemzetközi utalásoknál.


Leginkább Európában használják őket, de világszerte más országok is áttértek már erre a rendszerre. Az egész világon használják őket. A banki azonosítók az Egyesült Államokban jelölik a bankokat állam szerint, egyszerűbbé téve így a belföldi utalások feldolgozását. Ezáltal a bankok a megfelelő helyre tudják küldeni a pénzedet.


Attól függ, hova utalsz pénzt.

Zélandon ugyanez a helyzet. Szükségem van az IBAN-ra is? Takarékbank - Bankvaltas. IBAN száa számlakivonaton található meg.


Budapest, Népfürdő u. A Bank azonosító kódok (BIC) hitelesítésére szolgáló dedikált webszolgáltatás. Ez a szolgáltatás az S. Országkó Pénzforgalmi jelzőszám. Számlaszám IBAN kóddal : . ERSTE BANK HUNGARY ZRT , BUDAPEST, GIBAHUHB.


DUNA TAKAREK BANK ZRT. FHB KERESKEDELMI BANK ZRT. Széchenyi-Kártya alkalmazott kondíciókról. A Dél-Dunántúli Takarék Bank Zrt.


Ugyanerre a sorsra jut a jelenlegi Takarék elnevezésű kereskedelmi bank. All banks Hungary Swift Codes and Hungary BIC Codes with the bank code, country code,. Egyébként október 31-én be fog olvadni a Takarékbank Zrt -be.

A kedvezményezett bankjának neve: Takarékbank Zrt. Magyarország, Erste Bank Hungary Zrt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések