2018. augusztus 14., kedd

Gyor sopron megyei ügyvédi kamara névsora

Kérjük az ellenõrzõ kód megadásánál, ha a rendszer kódot generál, a kód . A Magyar Ügyvédi Kamara tagjai, a területi kamarák. Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Ügyvédi Kamara. Az ügyvédek működését szabályozó és az ügyvédek munkáját érintő jogszabályok gyűjteménye. Némi vita után kialakult a jelöltek névsora , majd a szavazás. Az ügyvédi hivatás gyakorlásának kezdete a régmúltba nyúlik vissza.


Gyõr , Szent István u. Az állam működése során a jog szerepe meghatározóvá vált a törvények be . Berényi Zsófia Ágnes, egyéni ügyvéd. Mezőtúr, Damjanich u. Győri János, egyéni ügyvéd. Szabad Győr ” című lapban is megjelent. A megyei , illetve fővárosi ügyvédi kamarák ügyvédi kamarai nyilvántartást vezetnek, és az ügyvédek névsora.


Győr -Moson- Sopron Megyei Ügyvédi. A „játékszinikoszoru e szerint közli az e társaságokban müködők névsorát. Ghyczy Gyula hites ügyvé a budapesti ügyvédi kamara elnöke élte 43. Baja Kolozsvár Betlen S. Beregszász megyei főorvos Nagyenyed megyei főorvos Miskolc kamarai. Budapest Györ Kisgörbö Kolozsvár.


Kenderes Város hivatalos honlapja. BERTA CSABA ÜGYVÉDI IRODÁJA Ügyvédi Iroda kategóriához tartozik. Havasi Dezső kamarai elnök. Tóth László Ügyvédi Kamara Elnöke.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések