2018. augusztus 13., hétfő

Marsaxlokk piac nyitvatartás

Marsaxlokk Málta délkeleti részén, Żejtun, Marsascala és Birżebbuġa. A marsaxlokki szabadtéri piac hétfőtől vasárnapig nyitva van. Tudom, tegnapra ígértem, de ami késik, nem múlik. Vasárnap van nyitva ,érdemes korán menni autóval vagy helyi busszal. Sok településre jellemző a heti szabadtéri piac és a szűk utcákban megbúvó apró boltok.


A máltai boltok heti hat napon tartanak nyitva , általában 9-óráig. A parton egy kisebb piac is volt, ahol máltai termékeket árultak. Mivel a csalódás nagy . A sziget leghíresebb piacáért viszont nekünk kifejezetten sokat kellett . Szerencsére még volt piac , igaz elsősorban a piacos piac.


Málta: Valetta, Vittoriosa, megalitikus templomok, Mdina, Marsaxlokk. A városkapu melletti vasárnapi piac viszont nem érdemel figyelmet, mert többnyire gagyi. Nyitvatartás : április 1-től szeptember 30-ig minden nap és óra között,.


Hétköznaponként 16:30-ig van nyitva , az utolsó belépés órakor van, szombaton fél. Food Market nevű piac jellegű helyet. Peter Fish Shop – 2 St. A parton minden vasárnap halpiac van, ahol kitűnő árut vehetünk közvetlenül a. Az üzletek nyitvatartása néhány kivételtől eltekintve elég szigorú.


A piacon a használt könyvtől a kínai csecsebecsékig minden kapható,. Popeye falura tárul gyönyörű kilátás. A nyugágy jellemzően euró, a napernyő euró (pl. a Golden Bay-en). Ha az adott szolgáltatás nem tartalmaz . Foglaljon online - Travelport.


Ebéd után: MDINA - Málta középkori fővárosa, lenyűgöző paloták, dóm, . Saleyanál -a szabadtéri virág- és zöldség-gyümölcs piacnál - a legnagyobb mindig a forgatag. Hétfő kivételével, minden délelőtt nyitva tart. Gyógyszertár: Vasárnap kivételével minden nap nyitva vannak, de a napilapokban megjelölt helyeken ügyeletet is tartanak. Boltok nyitvatartása : Hétfő -szombat: . Din l-Art Helwa védelme alatt van és nyitva áll a látogatók számára május és október. Amúgy szerintem nagyon turistás lett a piac , kapható volt, méz, olívaolaj, organikus termékek.


Arra figyelni kell, hogy csak napi kétszer tart nyitva , akkor sem hosszú. Marsaxlokkban csak vasarnap van piac , ez is olyan olaszbol athozott . Egyesek szerint templom volt, mások szerint akár piacként is szolgálhatott. Mindennek megtudod belőle az árát, elérhetőségét, nyitvatartási idejét, így nem . Első állomásunk a Bogota szívében lévő híres piac.


Az egész napos városnézés. MARSAXLOKK halászfaluba,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések