2018. augusztus 31., péntek

Mercedes f1 hirek

Parc Fermé: Megindulhat a tömeggyártás a Mercedes -féle légzést segítő eszközből . Nem változtatott virtuális csapatán a Mercedes. Ismét tartalékosaikat mozgósították. Fhírek , háttér, technikai információk és tudósítások a Formula-csapatairól és pilótáiról.


Valtteri Bottas Mercedes -AMG Petronas Formula One Team. Az Alonso-Hamilton páros volt a .

A Mercedes elárulta a DAS eredetét, és azt, hogyan mentek . BMW korábbi főnöke, Mario Theissen, aki karrierje elején dolgozhatott együtt a négyszeres F-es világbajnokkal, de szerinte a német . Forma1: Brawn: Zárt kapukkal akár már júliusban is elrajtolhat az F, Forma-1. Magyar Nagydíj, jegyek. Fnagyon törékeny állapotba került.


Kimi Raikkönen egy kisebb kihagyás után tért vissza az F-be. Formahírek , a legfrissebb hírek a formavilágából. Akkor a Lotus csapattal tért vissza az F.

Az MSport legnézettebb műsora az F-es Abu-Dzabi Nagydíj közvetítése volt. Speciális A osztállyal ünnepel a Mercedes. FHírek - Calificación de 4. Címkék: mercedes , f, aamg. Nagyon szepen koszonom hogy vagytok! FHamilton leszólta a Ferrari két bajnokát - Villámhírek az elmúlt órából.


FSenna-Prost korszakra emlékeztet a Mercedes házon belüli csatája - . Hazánkban rendezik meg a diák-Formula–1-et! Minden eddiginél több. A budapesti Deák Ferenc utcában függesztették fel a McLaren- Mercedes. Miután a Mercedes úgy döntött, hogy eladja a tulajdonrészét a McLaren istállónál, és saját csapatot alapít, a gárda . Lewis élete Fhírek sok minden más.


A vírusjárvány gócpontján önkéntes mentős az F1-es Pirelli-főnök. Miközben a Forma–csapatai technológiai tudásukkal segédkeznek a koronavírus . Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája nyerte a Forma-1-es világbajnoki sorozat vasárnapi szezonnyitó Ausztrál Nagydíját. Egy hely, ahol mindig számít a véleményed!


Nem csak Forma rajongóknak!

A Red Bull nem akart első lenni az utolsó előszezoni F-es teszten. A Ferrari az élre állt, a Mercedes lerobbant a barcelonai teszten. Másodszor: mert egy olyan autóm van, amellyel van mozgásterem, és egy szinten vagyunk a Mercedesszel. A szingapúri harmadik helyezés .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések