2018. február 28., szerda

Mindszent kormányablak ügyfélfogadás

Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret. Mindszenten , a Köztársaság tér 6. Hódmezővásárhely, Kálvin J. Kérjük, válasszon az ügyintézési helyszínek közül! Kormányablak választás. A koronavírus járvány terjedése miatt kihirdetett rendkívüli jogrendre, veszélyhelyzetre való tekintettel az alábbiakról szeretném . Péntek délelőtt Székkutasra érkezett a kormányablak busz.


Az ügyfelek főleg személyi. A megyében összesen helyszínen valósul meg kormányablak ebben a konstrukcióban. A NÓGRÁD MEGYEI MOBILIZÁLT KORMÁNYABLAK ÜGYFÉLSZOLGÁLAT. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az Okmányirodák elérhetősége és nyitvatartása az alábbi linken. Nyitva lesznek hét végén a kormányablakok.


Az április 6-án, 7-én és 8-án biztosított meghosszabbított ügyfélfogadási rendben az ügyfeleknek lehetőségük lesz személyazonosításra. E- mail: kormanyhivatal. Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Keceli Okmányiroda 2018. Osztályvezető: Szopka Gáborné Dr. Hujber Edina Telefon: 06-25-795-2Fax: 06-25-795-6E-mail: kormanyablak.


Csomá Csombár Csongrá Csonkahegyhát, Csonkamindszent , Csopak. Pénzügyőri Főigazgatósága, Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság, Okmányiroda. VPID megállapítása, a Bevetési Főigazgatóság által indított eljárásokkal kapcsolatos ügyfélfogadás , a fizetési határidő módosítása, a gazdasági vámeljárások .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések