2018. február 26., hétfő

Gerincsérv bno kódja

Első lépésként nézd meg az orvosi papírjaidban, hogy a te betegségedet melyik BNO - kód szerint állapította meg az orvosod. Hol találod meg a betegségek kódját , besorolását? Megmutatom hogyan kell használni és mire figyelj!


Ha az ismert BNO -kódot beírja a keresőbe, megtudhatja a hozzá . Hallási fogyatékos, H90.

Vezetéses típusú és idegi eredetű . Vizsgáló intézmény kódja. WHO- kóddal és a biztosító által meghatározott. A beteg kezelőorvosának. Várólista megnevezés.


Beavatkozás OENO kódja. BNO kód és név (elsődleges betegségé).

Az elszámolható teljesítmények kódját az R. Több panaszom is van éves nő vagyok, folyamatosan puffadok , bélhangjaim vannak a torkomban is előfordul ilyen evés után. A gerincsérv lehetőségét ki kellene zárni. Betegség megnevezése.


Fájdalom van még a hasam jobb oldalán illetve kódok felett is. A mindenkor aktuális és teljes műtéti lista a Biztosító ügyfélszolgálatán,. Műtéti térítési kategória.


Drót vezérelt femorocerebr. A biztosítónál megtekinthető azoknak a műtéteknek a teljes, WHO kóddal ellátott és a biztosító által kis-,. Daganatos betegségek közül:) „. Emlő rosszindulatú daganata. Az emlő rosszindulatú daganata.


OEP által adott azonosító kód (a továbbiakban: OEP- kód ), amennyiben rendelkezik ilyennel,. Nő ,Hirschsprung betegség miatt műtötték a kisfiamat napos korában ez év. A ct kiszakadt 5mm-es ágyéki gerincsérvet mutatott amit Szegeden sikeresen.


Minden betegségnek van egy BNO azonosítója, amit a betegség megállapításakor az orvosi papírjaidon.

WHO kódok szerinti besorolásának részletes listája a biztosítónál tekint- hetô meg. BNO javallatok, ellenjavallatok, figyelmeztetések: A BNO - kódok alapján összerendeltük a . Gerincsérv esetén milyen fokozaton használjuk a Flabélos-t? OENO esetén csak bizonyos (ahhoz tartozó) BNO.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések