2018. február 26., hétfő

Elado kecske hajdu bihar

A „ kos ” a hím, az „anyajuh” a nőivarú juh. Keressen eladó új, használt és demó gépeink, valamint a számtalan apróhirdetés és . Törzskönyves német hús merinó kos (éves) vérfrissítés miatt eladó ! Tavaszi zab és zabszalma eladó. Lacaune - német húsmerinó bárány eladó ! Belvárosban m2-es, szobás, belső házrész eladó.


Mint vendéglátónktól megtudtuk, a tejelő lacaune tenyészetek többségében,. A tenyésztők figyelmébe ajánljuk, hogy a Szövetség központi kosnevelő telepén. LACAUNE törzskos papírokkal eladó.


Naposcsibe, napos gyöngyös eladó , csirke, házi csibe a vésztői keltetőből. Petra SL vörös hetes tojó . Egesz csieke (százalekos ) éitékesitési ára. Charollais anyától és Dorper kostól származó F1-es anyák. Az árat mindig az eladó határozza meg és a vevő meg bele szól!


Gyönyörű, ivarérett Kameruni kos eladó vagy jerkére cserélhető. Illetve bárányok és jerkék eladók. Sziasztok, eladó 4db. Csoport: Haszonállat adás-vétel.


Gezgátz-tól a kosokat , most hatszáznál tartok ,. Hortobágyi racka birka eladó kos jerke bárány. Ami a Bibliából kimaradt Rejtélyek az. Racka birka párban( Kos és Jerke) eladó évesek 25. Fejér megyében, Zámolyon. A nőivarú állomány nagysága 250.


A fej: széles, lapos . Keletfríz kos (lejárt) - kínál - Balinka - 50. Eladó Juhok-k- hirdetések. A Torzsási Bojtár kennelben ,egy gyönyörű barna kiskan még eladó. Utánna a gyönyörű merinó kosokat ,akik négyesfogatban szoktak bemutatózni. Több fajta kosok együtt.


A jelölőpárna festékkel van átitatva és egy hám segítségével a kos szügyén. A lacaune előnye a többi tejtermelő fajtával szemben, hogy húsformái, súlygyarapodása .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések