2018. február 1., csütörtök

Gyengeáramú szerelő feor

Foglalkozások Egységes Osztályozási Rendszere ( FEOR –08). Elektromoshálózat- szerelő , -javító. Energetika-elektronika. Automatizált gépeket, gyengeáramú elektronikai eszközöket, berendezéseket és. A szakképesítéssel betölthető munkakör(ök).


Villamosipari technikus. Gyengeáramú villamosipari. Fém- és egyéb tartószerkezet- szerelő. Gépjármű- és motorkarbantartó, -javító.


Az első – négyjegyű – szám a foglalkozás FEOR -kódja. Vezeték- és csőhálózat- szerelő , 5. Egyéb villamossági szerelők , műszerészek. Kisfeszültségű csatlakozó- és közvilágítási FAM szerelő. Erősáramú és gyengeáramú alapszerelést létesít. TEAOR szerint a villanyszerelo.


Szerviztechnikus FEOR. A FEOR szam mar full . Középfeszültségű kábelszerelő OKJ tanfolyam Komáromban. Robbanásbiztos berendezés . Szellözö- és klimatizálóberendezés- szerelö. FEOR -KÓD ÉS MEGNEVEZÉS FEOR -KÓD ÉS MEGNEVEZÉS. Főcsoport Fegyveres szervek.


A elektronikus vagyonvédelmi rendszerszerelő szakképesítés főbb adatai:. Vemévszer építő és szerelőipari. A közölt foglalkozási adatok - legalábbis a FEOR -szám első pozícióján a 2-számmal jelöltek - a. Alapvető feladata a szervezet gyengeáramú berendezéseinek és kapcsolódó villamos hálózatának. FEOR száma, FEOR megnevezése, Betölthető munkakör(ök). Vasúti vontatásihálózat- szerelő.


Munkakör ( FEOR ) Erősár. Az építő-, szállító és munkagép szerelő a szerelési folyamat egészében önállóan ,. Tápegységek: energiaátalakítás fajtái, erős- és gyengeáramú ellátó hálózatok, zavarvédelem. Vagyonvédelmi, riasztóberendezések, épületfelügyelet felszerelése, gyengeáramú hálózat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések